Neler Yeni

Valorant Rekabetçi devre dışı

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar Valorant'a her gelen güncellemenin ardından oyunu bozuyorlar bu seferde oyun arayüzünü kapatırsanız oyundaki hiçbir flashı yemiyordunuz şuan rekabetçi devre dışı büyük ihtimalle bunu düzeltecekler. Sorun buydu
Zateb uyarısı vardı güncelleme ile ilgisi yok dün sol üst köşede uyarı vardı

Can...

80+ Platinum
Dostum Türk bu işle ilgilenen ve reddit forumlarında güncellemeden sonra gelen hata diye geçiyor.
Valla dün yukarda köşede uyarı vardı şu saatten şu saate kadar rekabetçi kapatılacak diye

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

NespaY

80+ Silver
Beyin yoksunluğu var galiba yada sarhoşsun foruma girmişsin sabah 6.15 e kadar oyundaydim diyorum
Baksana tarihe dün yaptım bende güncellemeyi sıkıntılı mısın? Valorantın sitesinde güncelleme tarihi var görmüyorsan 09.08.22.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyin yoksunluğu var galiba yada sarhoşsun foruma girmişsin sabah 6.15 e kadar oyundaydim diyorum
Saat dilimin baya bir kaymış senin galiba. Galiba değil kesin.

Can...

80+ Platinum
Baksana tarihe dün yaptım bende güncellemeyi sıkıntılı mısın?
İllaha hakaret mi edeyim bilader sana sotun var galiba almıyor kafa ben diyoeum ki güncelleme bana bugün geldi diyorum sabah 6.15 e kadar oyundaydim diyorum hala boş boş konusuyon

NespaY

80+ Silver
İllaha hakaret mi edeyim bilader sana sotun var galiba almıyor kafa ben diyoeum ki güncelleme bana bugün geldi diyorum sabah 6.15 e kadar oyundaydim diyorum hala boş boş konusuyon
Valorantın sitesini atıyorum orada tarih yazıyor diyorum adam hala yanlışını savunuyor cahillik böyle bir şey doğru saldım seni.

Top Bottom