Neler Yeni

Valorant Rekabetçi devre dışı

Can...

80+ Platinum
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Baksana tarihe dün yaptım bende güncellemeyi sıkıntılı mısın? Valorantın sitesinde güncelleme tarihi var görmüyorsan 09.08.22.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saat dilimin baya bir kaymış senin galiba. Galiba değil kesin.
Rahatsız etme beyin yoksunu ***** seni arkadaşlarla wp konusmalarimiz var senin biyerlerin başka yere kaymış ama sen bilirsin engelledim

Valorantın sitesini atıyorum orada tarih yazıyor diyorum adam hala yanlışını savunuyor cahillik böyle bir şey doğru saldım seni.
La mal adam sabaha kadar oyundaydim diyorum sana algılama sorunun mu var

NespaY

80+ Silver
Rahatsız etme beyin yoksunu ***** seni arkadaşlarla wp konusmalarimiz var senin biyerlerin başka yere kaymış ama sen bilirsin engelledim

La mal adam sabaha kadar oyundaydim diyorum sana algılama sorunun mu var
Ahaahah Valorant paylaşmış diyorum orijinal sitesi anlama sorunun senin var asıl hadi reis psikoloğa hadi burada boşa zaman kaybetme.

Can...

80+ Platinum
Ahaahah Valorant paylaşmış diyorum orijinal sitesi anlama sorunun senin var asıl.
Olum sakat mısın sorun var sende ha harbi ben diyorum sabaha kadar oyundaydim algılıyor mu minik beynin yada gözler falan mı kör tamam riot öyle paylaşmış olabilir benim sabah kadar oyunda olmam gerçeğini değiştirmez

Ahaahah Valorant paylaşmış diyorum orijinal sitesi anlama sorunun senin var asıl hadi reis psikoloğa hadi burada boşa zaman kaybetme.
Sen direkt tımarhaneye o zaman

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bugün miss gibi tryhard gold olacaktım ya

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Bergee

80+ Silver