Neler Yeni

Valorant Renk ayarları??

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Avseros
Monitörümü incelerken monitörümde menü'den renk ayarlarını parlaklığı, kontrastını değiştirebildiğimi fark ettim. Benim monitörüm baya eski böyle bir özellik olmasına şaşırdım. Şimdi de bu kırmızı, yeşil ve mavi renkleriyle Valorant'ı daha canlı yapmaya çalışıyorum normalde Nvidia Denetim Masasında bir ayarla bu halledilebiliyor fakat ekran kartımda Nvidia değil. Kırmızı, yeşil ve mavi ile daha canlı bir Valorant yapmak için hangi rengi kaç yapmam gerek bilmiyorum. Bilen varsa ve söylerse sevinirim.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
Monitörümü incelerken monitörümde menü'den renk ayarlarını parlaklığı, kontrastını değiştirebildiğimi fark ettim. Benim monitörüm baya eski böyle bir özellik olmasına şaşırdım. Şimdi de bu kırmızı, yeşil ve mavi renkleriyle Valorant'ı daha canlı yapmaya çalışıyorum normalde Nvidia Denetim Masasında bir ayarla bu halledilebiliyor fakat ekran kartımda Nvidia değil. Kırmızı, yeşil ve mavi ile daha canlı bir Valorant yapmak için hangi rengi kaç yapmam gerek bilmiyorum. Bilen varsa ve söylerse sevinirim.
Ekran kartın amd mi hocam?

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
amd ise ekran kartin doygunlugu fullersen daha canli oluyor.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
Evet ama driver yüklü değil. Adrenalin'de aynı şeklilde.
Hocam driver kurup oradan ayarlayabilirsin. muhtemelen renkler ile daha detaylı oynayabilirsiniz orada. ayrıca performansınızıda iyileştirir.

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Hocam driver kurup oradan ayarlayabilirsin. muhtemelen renkler ile daha detaylı oynayabilirsiniz orada. ayrıca performansınızıda iyileştirir.
Hocam bende ara sıra valorant oynuyorum dün girdim ekran aşırı derecede parlak girmeden once Msi güncelleme bildirimini baslattip geri durdurmustum geride bulamadim böyle oldu sildim yükledim olmadi bilginiz var mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende ara sıra valorant oynuyorum dün girdim ekran aşırı derecede parlak girmeden once Msi güncelleme bildirimini baslattip geri durdurmustum geride bulamadim böyle oldu sildim yükledim olmadi bilginiz var mı acaba

Ekler

• IMG20241124130727.jpg
    IMG20241124130727.jpg
    2 MB · Hit: 13

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
Hocam öncelikle ekran kartı modelinizi söylerseniz sevinirim. ayrıca silip yüklediğiniz şey driver mi valorant mı?

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
gozum acidi oneymis oyle

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
4070ti valorantı sildim yükledim hocam
Hocam sadece valorantta bu sorunu yaşıyorsun şu adımları uygulayıp deneyebilirsin.

Valorant simgesine sağ tıklayıp özellikler kısmını aç
Uyumluluk kısmına gir
Tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırak seçeneğinde tik varsa kaldır / Yoksa tiki seç
oyunu yönetici olarak çalıştır ve dene.

olmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışayım

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Hocam sadece valorantta bu sorunu yaşıyorsun şu adımları uygulayıp deneyebilirsin.

Valorant simgesine sağ tıklayıp özellikler kısmını aç
Uyumluluk kısmına gir
Tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırak seçeneğinde tik varsa kaldır / Yoksa tiki seç
oyunu yönetici olarak çalıştır ve dene.

olmazsa tekrar yaz yardımcı olmaya çalışayım
Tık yoktu hocam tiki seçip yönetici başlattım olmadı

Top Bottom