Arkadaş ufak bir hata için 1 gün beklemek istemez bence, hatanın çözümü bilgisayarı yeniden başlatmak. Sabah bana da oldu.Tarayıcına "VALORANT Destek" yazman yeterli brom..
Biletlere max 1 günde cevap veriliyor.
Ayrıca o sayfada VAL/VAN hata kodlarının anlamı da var.
Yeni çıkmış bir sorun değil. Random hata kodu diye bir şey de yok. Gizli kodlar illa olabilir.Arkadaş ufak bir hata için 1 gün beklemek istemez bence, hatanın çözümü bilgisayarı yeniden başlatmak. Sabah bana da oldu.
VAL/VAN Hata kodları var evet ancak bazı kodlar yok, 135'de onlardan bir tanesi. Daha yeni çıkmış bir sorun.
Yeni çıkmış bir sorun değil. Random hata kodu diye bir şey de yok. Gizli kodlar illa olabilir.
Zaten bir hata olduğu zaman ilk yapılacak şey bilgisayarı yeniden başlatmak, ben genel konuştum. 1 saatte cevap gelen de oluyor 1 günde de.
Normalde bu tip hatalardan sonra Client'ın sistemini yeniden başlat diye yazı vermesi lazım.Genel konuştuğunuzu anladım, yine de ilk önce basit çözüm yollarını önermek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.
Vanguard bozuk bir AC, 1 ay boyu mavi ekran verdirmişliği bile varken bunlar basit geliyor kulağaNormalde bu tip hatalardan sonra Client'ın sistemini yeniden başlat diye yazı vermesi lazım.
Hayret, nedense vermemiş![]()
O Mayıs ayında yaşanan sorun cidden çok saçmaydı ve sıklıkla alt seviye sistemlerde görülmüştü.Vanguard bozuk bir AC, 1 ay boyu mavi ekran verdirmişliği bile varken bunlar basit geliyor kulağa![]()
O Mayıs ayında yaşanan sorun cidden çok saçmaydı ve sıklıkla alt seviye sistemlerde görülmüştü.
Aslında 1-1.5 haftada çözülmüştü.