Valorant Van 135 hatası ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,722
sizdede bu hata veriyor mu bana özgümü youtubede yeni videolar gördüm bazı kişilerdede olmuş heralde sizde de olan varmı

Tarayıcına "VALORANT Destek" yazman yeterli brom..
Biletlere max 1 günde cevap veriliyor.
Ayrıca o sayfada VAL/VAN hata kodlarının anlamı da var.

Tarayıcına "VALORANT Destek" yazman yeterli brom..
Biletlere max 1 günde cevap veriliyor.
Ayrıca o sayfada VAL/VAN hata kodlarının anlamı da var.
Arkadaş ufak bir hata için 1 gün beklemek istemez bence, hatanın çözümü bilgisayarı yeniden başlatmak. Sabah bana da oldu.

VAL/VAN Hata kodları var evet ancak bazı kodlar yok, 135'de onlardan bir tanesi. Daha yeni çıkmış bir sorun.

Bendede bu hatayı verdi vanguardı silip yeniden kurdum ve şuana kadar bir sorun yaşamadım.

Arkadaş ufak bir hata için 1 gün beklemek istemez bence, hatanın çözümü bilgisayarı yeniden başlatmak. Sabah bana da oldu.

VAL/VAN Hata kodları var evet ancak bazı kodlar yok, 135'de onlardan bir tanesi. Daha yeni çıkmış bir sorun.
Yeni çıkmış bir sorun değil. Random hata kodu diye bir şey de yok. Gizli kodlar illa olabilir.

Zaten bir hata olduğu zaman ilk yapılacak şey bilgisayarı yeniden başlatmak, ben genel konuştum. 1 saatte cevap gelen de oluyor 1 günde de.

Yeni çıkmış bir sorun değil. Random hata kodu diye bir şey de yok. Gizli kodlar illa olabilir.

Zaten bir hata olduğu zaman ilk yapılacak şey bilgisayarı yeniden başlatmak, ben genel konuştum. 1 saatte cevap gelen de oluyor 1 günde de.

Yeni çıkmış olduğunu düşündüren şey sitede olmaması, bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim.

Genel konuştuğunuzu anladım, yine de ilk önce basit çözüm yollarını önermek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.

Genel konuştuğunuzu anladım, yine de ilk önce basit çözüm yollarını önermek en iyisi olacaktır diye düşünüyorum.
Normalde bu tip hatalardan sonra Client'ın sistemini yeniden başlat diye yazı vermesi lazım.
Hayret, nedense vermemiş :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Yagi
Normalde bu tip hatalardan sonra Client'ın sistemini yeniden başlat diye yazı vermesi lazım.
Hayret, nedense vermemiş :D
Vanguard bozuk bir AC, 1 ay boyu mavi ekran verdirmişliği bile varken bunlar basit geliyor kulağa :D
Belki de gerçekten yeni çıkmış bir hatadır ve kodunu falan yeni vermişlerdir.
Geçen günlere kadar oyundan atma hataları oluyordu çoğu kişide, kod bulmuş hali olabilir.

Vanguard bozuk bir AC, 1 ay boyu mavi ekran verdirmişliği bile varken bunlar basit geliyor kulağa :D
O Mayıs ayında yaşanan sorun cidden çok saçmaydı ve sıklıkla alt seviye sistemlerde görülmüştü.
Aslında 1-1.5 haftada çözülmüştü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Yagi
O Mayıs ayında yaşanan sorun cidden çok saçmaydı ve sıklıkla alt seviye sistemlerde görülmüştü.
Aslında 1-1.5 haftada çözülmüştü.

1-1.5 Haftada değil 1 ayda çözüldü, dediğiniz gibi alt seviye sistemlerde sıklıkla görüldü.
1.5 Hafta içinde gözlemlediğim kadarıyla LGA1200 ve AM4 soketli sistemlerdeki hatalar giderildi.
2 Hafta boyu LGA775, AM3 soketler önde gelecek şekilde devam etti, hatta bir ara LGA775 desteğini keseceklerini düşünmüştüm.
Hatta Windowsun bir sürümünde LGA775'de hata vermiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,444
Üyeler
202,612
Son üye
61616161
Geri