Valorant vp almak istiyorum nereden almalıyım?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,492
Daha önce alışveriş yaptığınız güzel siteler var mı veya uygun fiyata satıyor dediğiniz bir kaç site varsa onlardan alışveriş yapayım
Direkt güvenilir olanları yazarsanız sevinirim

Ama nedennn

nays'la direkt oyun üzerinden al, cashback gelir

Daha önce alışveriş yaptığınız güzel siteler var mı veya uygun fiyata satıyor dediğiniz bir kaç site varsa onlardan alışveriş yapayım
Direkt güvenilir olanları yazarsanız sevinirim
en sağlamları itemsatış ve hesapcomtr. Oyun içi vp fiyatlarından 200-300 daha uygun oluyor genelde

Kredi kartıyla alacağım çok para yatırmıyorumda istediğim üç beş bir şey gelince alıyorum bir onu oynuyoruz 3-5 el güzel gözüksün gözümüze
hocam ben kopazardan şaşmam. kodun hiç sms epostaya gelicek diye beklemek yok. satın aldığın sayfada direkt veriyor kodu. en iyi yönü bu bence

Her ağızdan bir şey çıkıyor bynogame felan güvenilir biliyorumda ilk defa duyduklarımda var 2-3 ayda bir kod alacağım zaten sms felan umrumda değil pek beklerim
hocam ben kopazardan şaşmam. kodun hiç sms epostaya gelicek diye beklemek yok. satın aldığın sayfada direkt veriyor kodu. en iyi yönü bu bence

Her ağızdan bir şey çıkıyor bynogame felan güvenilir biliyorumda ilk defa duyduklarımda var 2-3 ayda bir kod alacağım zaten sms felan umrumda değil pek beklerim
tüm siteler anlık veriyor kodu hesapcomdan al baya aldım ben oradan zamanında

Ekler

• 1000053712.webp
    1000053712.webp
    115.5 KB · Hit: 6
Herkes bilmez bu işin nirvanası hi2games dir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler