Yanlış yazdınız galiba. Valorant en kolayı.Valorant da Tr ye pek hitap etmiyor Tr deki insanlar basit oyun seviyor
Yanlış yazdınız galiba. Valorant en kolayı.Valorant da Tr ye pek hitap etmiyor Tr deki insanlar basit oyun seviyor
Google yazdım çıkmadı. Hiç mi hatırlamıyorsunuz?Sporcular rank atlasın diye sistemi bir süreliğine değiştiriyorlar
Faceit ne?Faceit
50 maçta bir hile geldi sadece 45 ten sonra seçkin oldumCSGO zevk vermiyor. Hilelerden oyun oynayamıyoruz. Günde 3 saat oynasan 2 kere hile geliyor. Bir de seçkinim.
Ya MMR sistemi mi neydi bi ara kalkmış sonra tekrar getirmişler sanırım E Sporcular kolay rank geçsin diye. Kesin hatırlamıyorum tabi.Google yazdım çıkmadı. Hiç mi hatırlamıyorsunuz?
Google yazdım çıkmadı. Hiç mi hatırlamıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faceit ne?
Cs 1.6Arkadaşlar konusu daha önce açılmıştı ben sadece anket yapmak istedim
Faceit ve csgo farkı ne? Videoda anlatmamış. Niye cs go yerine Faceit gireyim?
Wtcn da mı ağlıyor o zaman?Valorant tek geçerim. Karmaşık ve oynayamayanların: "Spray yok, aim yok, herkes vuruyor!" diye ağladığı oyun. Evet, vuramayanların ağladığı oyun.
Daha nadir hile var, toxic kitlesi yok denecek kadar az, 128 Tickrate serverlar.Faceit ve csgo farkı ne? Videoda anlatmamış. Niye cs go yerine Faceit gireyim?
Büyük ihtimalle. "Aimi koyuyon vuruyon" diyen adamların, karşısına çıkamadan öleceği oyuncular var; akıllarınca kötülüyorlar oyunu.Wtcn da mı ağlıyor o zaman?