Neler Yeni

Valorant Yeni Gece Pazarı Tarihi Belli Oldu!

şahin doğan

80+ Platinum
cs veya PUBG farketmez gerçekçi derken adama sıkarken sekmesinden koşarak sıktığında mermilerin uçmasından bahsediyorum anlayamıyorsan np
anlamıyorum dostum evet saat 20.00 da VALORANT turnuvası var onu seyredeceğim cevap yazamazsam kusura kalma

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
unrealistic bir oyun da olsa rekabetçi bir oyun değil mi aim oyunu yani çocuk oyunu olmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs veya PUBG farketmez gerçekçi derken adama sıkarken sekmesinden koşarak sıktığında mermilerin uçmasından bahsediyorum anlayamıyorsan np
Sen laftan anlamıyorsan ben de daha fazla laf anlatmayacağım bu arada Cs de de yürüyerek hs atabiliyorsun oyunda bir yerle geldiysen zaten bunu bilirdin :D.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sen laftan anlamıyorsan ben de daha fazla laf anlatmayacağım bu arada Cs de de yürüyerek hs atabiliyorsun oyunda bir yerle geldiysen zaten bunu bilirdin :D.
Pre-Fire nedir onu da bilmiyordur bu hocam. :D

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
unrealistic bir oyun da olsa rekabetçi bir oyun değil mi aim oyunu yani çocuk oyunu olmamalı

Valorantta koşarak sıkarsan tutturamazsın fortnite ile karıştırıyor olmayasın ki fortnite da bile koşarken m4 ile vurman çok zor. Çocuk oyunu olduğunu kim söyledi oyun oynamanın yaşı yoktur

alex jensen

80+ Silver
Valorantta koşarak sıkarsan tutturamazsın fortnite ile karıştırıyor olmayasın ki fortnite da bile koşarken m4 ile vurman çok zor. Çocuk oyunu olduğunu kim söyledi oyun oynamanın yaşı yoktur
yo gayetde valoda koşarken tutturuluyor

yürüyerek değil a d yaparak valoda koşarak vuruyorsun

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
nereden aldın lütfen söyle
19-22 Mayıs arasında İBB twitchte festival düzenlemişti 100k TL'lik bynogame kodu dağıtmışlardı 3-4 farklı hesap açıp 64 lira topladım ve aldım. Arkadaşım 2 hesaptanda tekte 50 çıkardı ben 2-3 gün sürüne sürüne 10 TL biriktirerek aldım. Kodları yakalaması çok zordu atıldığı gibi bitiyordu :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
19-22 Mayıs arasında İBB twitchte festival düzenlemişti 100k TL'lik bynogame kodu dağıtmışlardı 3-4 farklı hesap açıp 64 lira topladım ve aldım. Arkadaşım 2 hesaptanda tekte 50 çıkardı ben 2-3 gün sürüne sürüne 10 TL biriktirerek aldım. Kodları yakalaması çok zordu atıldığı gibi bitiyordu :D
bana niye söylemedin

Screenshot_8.png

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
çok pahalı valorant valla para yatırmadım hiç yatırmayıda düşünmüyorum güzel bir silah skini 150 tl den başlıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,599
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom