artık lütfen yağmacı vandal veya oni phantom gelsin...Konu açılmışsa kusurumu gözardı edin.
Yeni gece pazarı Valorant'ın resmi çıkış tarihi olan 2 Haziran'da geliyor. Yani bizim için 3 Haziran günü saat 03.00'da geliyor ve de 15 Haziran 03.00'a kadar sürecek. 12 gün olacak. Umarım marketinize güzel bir şeyler ve indirimler gelir.
açıklandı gelicek 3 hazirandaArkadaşlar gece pazarının gelmeyeceğini düşünüyorum daha yabancı sunuculara vs gelmedi.
Kim açıkladı dostum Youtuber mı ben hala VALORANT leaks tarafından bir tweet göremedim kim açıkladı ?açıklandı gelicek 3 haziranda
Kim açıkladı dostum Youtuber mı ben hala VALORANT leaks tarafından bir tweet göremedim kim açıkladı ?
Ne zaman eklendi siteye biliyor musun ?valorantın kendi sitesiVALORANT 1. YIL ETKİNLİKLERİ
VALORANT 1. Yıl etkinlikleriyle doğum günümüzü kutlamak için bir ay sürecek partiye katılın.playvalorant.com
discord sunucularında 18:15 te atmışlar bende ozaman gördümNe zaman eklendi siteye biliyor musun ?
Hayır, 75 lira’ya en güzel skini alabiliyorsun.çok pahalı valorant valla para yatırmadım hiç yatırmayıda düşünmüyorum güzel bir silah skini 150 TL den başlıyor