Valorant yeni güncelleme nasıl etkiledi

takılıyor

İnternet çöp,diye indiremedim bir türlü. Bi GT 1030'um var şimdi daha da yük biner

Arkadaşlar valorant yeni oyun motoruna geçişten sonra fpsler ne durumda karşılaştırma yapanlar varsa yardimcı olabilir mi
bende hiç bir sorun olmadı oyunu kırıcak ama raporlama sisteminde 1 saniyelik gecikme falan var oda düzelir zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet çöp,diye indiremedim bir türlü. Bi GT 1030'um var şimdi daha da yük biner
oyunu sil yükle yap 24gb oluyor ve sistem gereksinimlerinde bir artış olmamış sanırım

bende hiç bir sorun olmadı oyunu kırıcak ama raporlama sisteminde 1 saniyelik gecikme falan var oda düzelir zaten

oyunu sil yükle yap 24gb oluyor ve sistem gereksinimlerinde bir artış olmamış sanırım
Şu an 18 GB indirmesi var, 6 gb 6 saat var nereden baksan

Bugun tum gun oynadim, deneyimlemek ve gozlem yapmak icin HICBIR SEY degismemis, zaten ayni oyunu UE5'e aktarmislar, ne bekleniyor bilmiyorum ama ne performans ne kalite ne gecikme her sey ayni bende. (R5 7500F + RX 6600)

Arkadaşlar valorant yeni oyun motoruna geçişten sonra fpsler ne durumda karşılaştırma yapanlar varsa yardimcı olabilir mi
Yani bazı buglar var fps gram oynamadı benim 7800xt r5 7500f var full ayarlarda oynuyorum güncelleme asıl düşük sistemlerde etki ediyor

Amd ekran karti kullananlar için oyunda mouse çevirince bulaniklasiyorsa amd soft'tan radeon boost var . Onu kapatmak lazım. Ayarlar kısmında
Tmm Reis bi bakım

Bugun tum gun oynadim, deneyimlemek ve gozlem yapmak icin HICBIR SEY degismemis, zaten ayni oyunu UE5'e aktarmislar, ne bekleniyor bilmiyorum ama ne performans ne kalite ne gecikme her sey ayni bende. (R5 7500F + RX 6600)
Reis kaç fps alıyon

adam vurunca oyun cokuyor.

normal oynarken van 185,-75,68 gibi abuk subuk hatalar aliyorsun

fps drop yiyor cogu kisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye