Herkeze merhaba 1 haftadır bilgisayara bakmıyodum geldim valorantı actım ve van 68 error verdi pc yi yeniden başlattım olmadı oyunu sildim şimdi de tekrardan yuklemeye calısıyorum bu hatayı verıyo neden???
Unlost FPS attırma sonrası eşgalAlıntıyı görüntüle
Herkeze merhaba 1 haftadır bilgisayara bakmıyodum geldim valorantı actım ve van 68 error verdi pc yi yeniden başlattım olmadı oyunu sildim şimdi de tekrardan yuklemeye calısıyorum bu hatayı verıyo neden???
optimizasyon sorunu, senle alakalı değil fakat orda da yazıldığı üzere güncellemeyi yapamamış. sil yükle yapabilirsinAlıntıyı görüntüle
4060 var zaten ona gerek yok bu günlere Intel hd660 dan geldikUnlost FPS attırma sonrası eşgal
van 68 internet hatası diye geçiyor interneti resetleyince veya biraz bekliyince düzeliyor normalde sil yükle yapmak biraz fazla olmuşAlıntıyı görüntüle
Ağa be4060 var zaten ona gerek yok bu günlere Intel hd660 dan geldik