o banı kaldrımak için indireceğin programların riskine deymez bence ama son fikir kullanıcının tabihocam o donanım banını kaldırmanında yolları var
o banı kaldrımak için indireceğin programların riskine deymez bence ama son fikir kullanıcının tabihocam o donanım banını kaldırmanında yolları var
kolsuz olduğumu akbul ediyorum ancak smurf plat arkadaşlarımında bu konuda şikayetleri varNormal o zaman.
Ben Elmasım ama Bronz hesabımdan maç girdiğim zaman adamlar hile diye kuduruyor çünkü onlara göre fazla iyiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HWID banı kaldırmak için neler denedim aklın almaz. Kaç adamla konuştum bu işi bilen kaç parça değiştirdim olmadı. Sonunda komple sistemi değiştirdim.
Program indirmiyorsun.o banı kaldrımak için indireceğin programların riskine deymez bence ama son fikir kullanıcının tabi
O zamanlar Valorant Betdaydı.Program indirmiyorsun.
kardeş oyunda hile falan yok her maç sonrasında hacker hileyi kapada oynayalım diyen tiplerdesin heralde sende lütfen yapmayın ya senin ekranın 60 hz olupta adamın 240 hz de olabilir direk hile demeyin bi milleteAbi oyun ilk çıktığında öve öve bitiremediler yok şole engellio hileleri yok bole engelleyio ama nedense ben bundan payımı alamadım.
Shift ile giderken karşımdaki duvarda olan adam 0.1 cm gösterdiğim an hs atıyor vey alakasız bir şekilde smok içi hs yiyorum veya dahası adamlar benim nereden çıkacağımı biliyor ve asıl dayanağım yotubede çalışan hileler var ömer dmn de birsürü hile var nerede bu varguand?
*-yorumlardan çalıştığı anlaşılıyor
Meanwhile Valorant Anti Cheat;Valorant da hile açtıktan sonra bilgisayarımın tüm parçaları ban yemişti. Yeni hesap açtığım anda aynı bilgisayarda olduğum için anında tekrar ban yiyordum. Sonra banım açılsın diye bilgisayarımı değiştirdim ve düzeldi. Çok sağlam hile koruması var.
Bana olan olaydan sonra Anti Cheate laf attırtmam komple sistem değiştirmek zorunda kaldım. Belki de Valorant çok yeniydi diye öyle oldu HWID Spoofer yoktu daha şu an var mı bilmiyorum.Meanwhile Valorant Anti Cheat;
-Abicim senin Uplay programı açıkmış arkada
-Ee
-Artık değil, sildim.
Dünyanın en kötü anti cheat'idir kendisi, çoğu uygulamayı kendi kendine kapatan, dosya indirmemi engelleyen bir şey.
Dostum, benden kolsuz olamazsın. Cidden.kolsuz olduğumu akbul ediyorum ancak smurf plat arkadaşlarımında bu konuda şikayetleri var
kardeş oyunda hile falan yok her maç sonrasında hacker hileyi kapada oynayalım diyen tiplerdesin heralde sende lütfen yapmayın ya senin ekranın 60 hz olupta adamın 240 hz de olabilir direk hile demeyin bi millete
inan bana olabilirDostum, benden kolsuz olamazsın. Cidden.
hocam kullandığın hileden kaynaklı olmuş olabilirBana olan olaydan sonra Anti Cheate laf attırtmam komple sistem değiştirmek zorunda kaldım. Belki de Valorant çok yeniydi diye öyle oldu HWID Spoofer yoktu daha şu an var mı bilmiyorum.
Çok kötü oynadığın için üzülme, benden de kötüleri var diyebilirsin ama ben...inan bana olabilir