Neler Yeni

Valorantın hile kaynadığını düşünmem

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Abi oyun ilk çıktığında öve öve bitiremediler yok şole engellio hileleri yok bole engelleyio ama nedense ben bundan payımı alamadım.
Shift ile giderken karşımdaki duvarda olan adam 0.1 cm gösterdiğim an hs atıyor vey alakasız bir şekilde smok içi hs yiyorum veya dahası adamlar benim nereden çıkacağımı biliyor ve asıl dayanağım yotubede çalışan hileler var ömer dmn de birsürü hile var nerede bu varguand?
*-yorumlardan çalıştığı anlaşılıyor
ne yazık ki hile yok... iyi oyunculara denk gelince hemen kırılmayın oyuna, kimi zaman diada takılırsın kimi zaman silverda

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
smurf bi zaman sonra ban sebebi olacak haberiniz olsun valorant a sor da belirtiler
Smurfleri tespit etmeleri mümkün değil kendileri de diyor çok zor bişey çünkü buna karar veremezler
Ve düşük rankta çok kill alıyorsa o adam yüksek ranklarla oynuyor diğer maçlarında

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
ne yazık ki hile yok... iyi oyunculara denk gelince hemen kırılmayın oyuna, kimi zaman diada takılırsın kimi zaman sihile yoksa banlananlar ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

hile yoksa banlananlar ne?d

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
oyunda hile var ki bilmiyor musunuz yayıncı hatta
mika mıydı neydi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
gerçekten valorantta hile var arduino ile kodlanarak yapılabiliyor atmega 32u4 çipset kullanan herhangi ir arduino ile yapılabiliyor ne kadar 2k ya satsalarda maliyeti çok düşük ve bu hile faceit dede çalışıyor
video

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
elmas 3 ile derecesiz girdim demirlerle attı oyuncu yok diye çektim vandal ı karşıda biri odin oynadı tilt oldum odin onyadım maç sonu vs çağıdı gold um dedi bi geldim kafayıyedi elmasta odinmi oynuyon diye kekw

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
gerçekten valorantta hile var arduino ile kodlanarak yapılabiliyor atmega 32u4 çipset kullanan herhangi ir arduino ile yapılabiliyor ne kadar 2k ya satsalarda maliyeti çok düşük ve bu hile faceit dede çalışıyor
video
ek olarak paralı hile satan kkaynaklarda var yakın zamanda çinli bir eleman valorant hilesi yaptı fiyatı tam aklımda değil ama 2k yı aşkın kullanıcısı var

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
elmas 3 ile derecesiz girdim demirlerle attı oyuncu yok diye çektim vandal ı karşıda biri odin oynadı tilt oldum odin onyadım maç sonu vs çağıdı gold um dedi bi geldim kafayıyedi elmasta odinmi oynuyon diye kekw
AB000 bind mapinde 5 pre girmiş allahın akıllıları hepsi 5 tane odin aldı öyle bi tilt olduk ki sonra savunucu da bizde odin aldık sonra maçı kazandık :D

Odin kadar çöp bir silah yok

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Top Bottom