Neler Yeni

Valorantın hile kaynadığını düşünmem

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
ek olarak paralı hile satan kkaynaklarda var yakın zamanda çinli bir eleman valorant hilesi yaptı fiyatı tam aklımda değil ama 2k yı aşkın kullanıcısı var
veve sadece buda değil arduino ile yapılmış valorant hilesini kullanan bir eleman takımımıza geldi ve aimi ölüye kitliyordu önündekine değilde yerde ölü adama kitledi aimi oradan anladım çok fazla flick shot atıyordu

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
isteseler öyle bir yaparlar ki bir izin isterler mac adresine bakmak için 1 hesap belirlelemeni isterler 2. hesaba girersen ban atarlar
O kadar kolay olsa her oyun yapar basit bir işlem değil smurf'leri ayıklamak
Yukarda da belirttiğim gibi adamın rankı bronz diyelim 40-50 kill alıyor diğer maçlarında karşısına gümüş veya goldlar geliyor

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
benim düşüncem cs go nun yıllardır piyasada olduğu için çok hileye sahip olması oyun başlarda bole değildi elbet valorantın sonu hoş değil

Reindi

80+ Silver
O kadar kolay olsa her oyun yapar basit bir işlem değil smurf'leri ayıklamak
Yukarda da belirttiğim gibi adamın rankı bronz diyelim 40-50 kill alıyor diğer maçlarında karşısına gümüş veya goldlar geliyor
basit kardeşim basit isteseler öyle bir yaparlar ki ama smurfe item alan çok arkadaşımı biliyorum neden yapsinlar ki? para kaynağı gibi bir şey

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
benim düşüncem cs go nun yıllardır piyasada olduğu için çok hileye sahip olması oyun başlarda bole değildi elbet valorantın sonu hoş değil
alakası yok csgo paralı olduğu için millet hile açmaya korkuyordu bedava olduğu için açan açana şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,910
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom