Neler Yeni

Valorantın hile kaynadığını düşünmem

PROS(!)

80+
Ben çok hile açtım valorantta.Hiç tekrar hesap açtığımda bn yemedim

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Normal o zaman.
Ben Elmasım ama Bronz hesabımdan maç girdiğim zaman adamlar hile diye kuduruyor çünkü onlara göre fazla iyiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HWID banı kaldırmak için neler denedim aklın almaz. Kaç adamla konuştum bu işi bilen kaç parça değiştirdim olmadı. Sonunda komple sistemi değiştirdim.
kolsuz olduğumu akbul ediyorum ancak smurf plat arkadaşlarımında bu konuda şikayetleri var

Reindi

80+ Silver
Abi oyun ilk çıktığında öve öve bitiremediler yok şole engellio hileleri yok bole engelleyio ama nedense ben bundan payımı alamadım.
Shift ile giderken karşımdaki duvarda olan adam 0.1 cm gösterdiğim an hs atıyor vey alakasız bir şekilde smok içi hs yiyorum veya dahası adamlar benim nereden çıkacağımı biliyor ve asıl dayanağım yotubede çalışan hileler var ömer dmn de birsürü hile var nerede bu varguand?
*-yorumlardan çalıştığı anlaşılıyor
kardeş oyunda hile falan yok her maç sonrasında hacker hileyi kapada oynayalım diyen tiplerdesin heralde sende lütfen yapmayın ya senin ekranın 60 hz olupta adamın 240 hz de olabilir direk hile demeyin bi millete

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Bazen ben de şüpheleniyorum izleyici modunda bazı adamler çok ani bir şekilde hs atabiliyor.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Valorant da hile açtıktan sonra bilgisayarımın tüm parçaları ban yemişti. Yeni hesap açtığım anda aynı bilgisayarda olduğum için anında tekrar ban yiyordum. Sonra banım açılsın diye bilgisayarımı değiştirdim ve düzeldi. Çok sağlam hile koruması var.
Meanwhile Valorant Anti Cheat;
-Abicim senin Uplay programı açıkmış arkada
-Ee
-Artık değil, sildim.
Dünyanın en kötü anti cheat'idir kendisi, çoğu uygulamayı kendi kendine kapatan, dosya indirmemi engelleyen bir şey.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Meanwhile Valorant Anti Cheat;
-Abicim senin Uplay programı açıkmış arkada
-Ee
-Artık değil, sildim.
Dünyanın en kötü anti cheat'idir kendisi, çoğu uygulamayı kendi kendine kapatan, dosya indirmemi engelleyen bir şey.
Bana olan olaydan sonra Anti Cheate laf attırtmam komple sistem değiştirmek zorunda kaldım. Belki de Valorant çok yeniydi diye öyle oldu HWID Spoofer yoktu daha şu an var mı bilmiyorum.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
kardeş oyunda hile falan yok her maç sonrasında hacker hileyi kapada oynayalım diyen tiplerdesin heralde sende lütfen yapmayın ya senin ekranın 60 hz olupta adamın 240 hz de olabilir direk hile demeyin bi millete

Dostum, benden kolsuz olamazsın. Cidden.
inan bana olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana olan olaydan sonra Anti Cheate laf attırtmam komple sistem değiştirmek zorunda kaldım. Belki de Valorant çok yeniydi diye öyle oldu HWID Spoofer yoktu daha şu an var mı bilmiyorum.
hocam kullandığın hileden kaynaklı olmuş olabilir

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Hocam smoke'tan vurdu diye demeniz çok saçma adam senin orda olduğunu biliyor ses çıkarttık diyelim orayı tarar ve seni öldürebilir önünde bir engel yok

Ve valorantta shoulder peek olayı çok başarısız 0.1 cm gösterdiğin gibi bu yüzden ölüyorsun karakterlerin movementları başarısız çık gir yapamıyorsun bu oyunda her şekilde ölüyorsun cs gibi değil yani

Hile elbette var fakat bunları yapıyor diye hile olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,397
Üyeler
163,489
Son üye