Valorantın hile kaynadığını düşünmem

Apindangoye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
801
Abi oyun ilk çıktığında öve öve bitiremediler yok şole engellio hileleri yok bole engelleyio ama nedense ben bundan payımı alamadım.
Shift ile giderken karşımdaki duvarda olan adam 0.1 cm gösterdiğim an hs atıyor vey alakasız bir şekilde smok içi hs yiyorum veya dahası adamlar benim nereden çıkacağımı biliyor ve asıl dayanağım yotubede çalışan hileler var ömer dmn de birsürü hile var nerede bu varguand?
*-yorumlardan çalıştığı anlaşılıyor

Valorant da hile açtıktan sonra bilgisayarımın tüm parçaları ban yemişti. Yeni hesap açtığım anda aynı bilgisayarda olduğum için anında tekrar ban yiyordum. Sonra banım açılsın diye bilgisayarımı değiştirdim ve düzeldi. Çok sağlam hile koruması var.

hilesiz oyun olmaz hilesi az olan oyun olur valorant hiç oynamadım ama en büyük rakibi cs de en son 1 yıl önce falan hvh (hile vs hile) turnuvaları falan yapılıyordu rekabetçide zaten 5 hile vs 5 hile idi tabii ki bunların hepsi seçkin hesapta

Valorant da hile açtıktan sonra bilgisayarımın tüm parçaları ban yemişti. Yeni hesap açtığım anda aynı bilgisayarda olduğum için anında tekrar ban yiyordum. Sonra banım açılsın diye bilgisayarımı değiştirdim. Çok sağlam hile koruması var.
fixlenmiş hileler var evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valorant da hile açtıktan sonra bilgisayarımın tüm parçaları ban yemişti. Yeni hesap açtığım anda aynı bilgisayarda olduğum için anında tekrar ban yiyordum. Sonra banım açılsın diye bilgisayarımı değiştirdim ve düzeldi. Çok sağlam hile koruması var.
ve eninde snunda epsi fix yiyo zaten ama sorun fixlenene kadarki süreçte

fixlenmiş hileler var evet

ve eninde snunda epsi fix yiyo zaten ama sorun fixlenene kadarki süreçte
Ben zannetmiyorum çok hile olduğunu. Hiç karşılaşmadım yani.
Rankın ne?

hilesiz oyun olmaz hilesi az olan oyun olur valorant hiç oynamadım ama en büyük rakibi cs de en son 1 yıl önce falan hvh (hile vs hile) turnuvaları falan yapılıyordu rekabetçide zaten 5 hile vs 5 hile idi tabii ki bunların hepsi seçkin hesapta
bu doğru

Ben zannetmiyorum çok hile olduğunu.
Rankın ne?
bronz

hocam o donanım banını kaldırmanında yolları var

bu doğru

bronz
Normal o zaman.
Ben Elmasım ama Bronz hesabımdan maç girdiğim zaman adamlar hile diye kuduruyor çünkü onlara göre fazla iyiyim. Platin falan olsan hile diye şikayet etmezsin.

hocam o donanım banını kaldırmanında yolları var
HWID banı kaldırmak için neler denedim aklın almaz. Kaç adamla konuştum bu işi bilen kaç parça değiştirdim olmadı. Sonunda komple sistemi değiştirdim.

Geri