-CrawL
80+ Gold
Frankurt oynuyorum ben artıkBen maç girmiştim 2arkadaşımla. 2adamda trollemeye gelmiş. Adam maç boyunca mikrofonu ağzına sokup geyirdi.
Frankurt oynuyorum ben artıkBen maç girmiştim 2arkadaşımla. 2adamda trollemeye gelmiş. Adam maç boyunca mikrofonu ağzına sokup geyirdi.
Nuke aslında çok eğlenceli ama 5 kişinin de takım arkadaşın olması lazım çünkü anlık karar vermek gerekiyor ve birbirini tanımayan insanlar bu olayı pek yapamıyor.Faceit böyle değil.
Dediğim gibi 16 25 arası yaş kitlesi var ve Ruslar İngilizce biliyor, çoğu kanser değil ve eğlenceli adamlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nuke dışında her mapi oynarım cidden![]()
Öyle ise CS'ye geri dönebilirim aslında.Faceit böyle değil.
Dediğim gibi 16 25 arası yaş kitlesi var ve Ruslar İngilizce biliyor, çoğu kanser değil ve eğlenceli adamlar.
Bir Jett geliyor OP aceSmurf çok var . Hele birde düellocu smurfse kazanma şansın yok . Kitle kadar önemli bir sorun bence .
Nuke candır ama eski hali daha iyiydiFaceit böyle değil.
Nuke dışında her mapi oynarım cidden![]()
Faceit 3 4lvl arasıysan DC'den ekle istersen gireriz.Öyle ise CS'ye geri dönebilirim aslında.
Rütbe atlıyoruz sonra yine sıfırlanıyor 5 el yine bunları çekiyoruz.bende de abi ya bende 14 yaşındayım ama bu kadar da kufur edilmez yani çocuk 5 yaşında bana ana avrat sövüyor çok biliyomuş gibi bir de demir 1e düşmüş bana ordan herkes düellocu almış diyo kendisi de dellocu almış maçta adam ilk ölen oluyo çocuk sonra bana ordan ana bacı sövüyor biraz saçma bir kitlesi var ama sen merak etme rütbe atladıkça azalır bunlar
Dediğim gibi, rank yükseldikçe azalıyordur yüksek ihtimal.Buzdağının görünen kısmı.
Haha evet, çocuk en son kilitleyen kişi ve gidiyor Raze kilitliyor bir de bu ne yaw herkes duellocu diyor.bende de abi ya bende 14 yaşındayım ama bu kadar da kufur edilmez yani çocuk 5 yaşında bana ana avrat sövüyor çok biliyomuş gibi bir de demir 1e düşmüş bana ordan herkes düellocu almış diyo kendisi de dellocu almış maçta adam ilk ölen oluyo çocuk sonra bana ordan ana bacı sövüyor biraz saçma bir kitlesi var ama sen merak etme rütbe atladıkça azalır bunlar
Çıkmak yok. Çıkmaya az kala ya AFK çıkar ya da smurf gelir. Onlar olmazsa takım oynayamaz. Rank çıkmak yasak.Faceit 3 4lvl arasıysan DC'den ekle istersen gireriz.
Furkan Aslan#6347
Rütbe atlıyoruz sonra yine sıfırlanıyor 5 el yine bunları çekiyoruz.
Dediğim gibi, rank yükseldikçe azalıyordur yüksek ihtimal.
Ama ya çıkana kadar?
Haha evet, çocuk en son kilitleyen kişi ve gidiyor Raze kilitliyor bir de bu ne yaw herkes duellocu diyor.
aynen bende çocuğum 14 yaşındayım ama bu kadar da ahlaksızlık olmaz adam kendisi 5 kişiden ilk ölen oluyor ben son kalınca bana neden öldün diyor bide bana başlanıçta kendisi çok pro hibi düellocu aldı herkes diyor bana ne istediğimi alırım sanane birde bunu diyen derecesiz sen düşün artık olayıFaceit 3 4lvl arasıysan DC'den ekle istersen gireriz.
Furkan Aslan#6347
Rütbe atlıyoruz sonra yine sıfırlanıyor 5 el yine bunları çekiyoruz.
Dediğim gibi, rank yükseldikçe azalıyordur yüksek ihtimal.
Ama ya çıkana kadar?
Haha evet, çocuk en son kilitleyen kişi ve gidiyor Raze kilitliyor bir de bu ne yaw herkes duellocu diyor.