- Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan bir şey olmadı adam oyuna bir daha girmemiş e-devlet ten bakıyorum hergün dava yerineNe oldu
şuan bir şey olmadı adam oyuna bir daha girmemiş e-devlet ten bakıyorum hergün dava yerineNe oldu
vay be küçükken neler yapıyormuşumşuan bir şey olmadı adam oyuna bir daha girmemiş e-devlet ten bakıyorum hergün dava yerine
Kral bir oyun için dine sövmeye gerek var mı sence?, ve bir şey olmazvay be küçükken neler yapıyormuşum![]()
2 sene oncenin olayıymıs unuttum bile. şuan içimden söverek devam ediyorumKral bir oyun için dine sövmeye gerek var mı sence?, ve bir şey olmaz
İçinden de dine sövme kardeş2 sene oncenin olayıymıs unuttum bile. şuan içimden söverek devam ediyorum
tamamdır yasinciğimİçinden de dine sövme kardeş
Adamsın2 sene oncenin olayıymıs unuttum bile. şuan içimden söverek devam ediyorum
çocuk allahtan korkmuyor babasından korkuyor xd (müslüm değilim)yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum![]()
5237 sayılı TCK'nun 216 ncı maddesinde yer alan dini değerleri aşağılama suçu incelenmiştir. Maddede halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişinin, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılacağı öngörülmüştür.