Neler Yeni

valorantta dava yer miyim

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dahada etmezsin dimi canım kardeşim benim. Ederken güllük gülistanlık iki tehdite mum oluyorsun. Küfür ederek kavga ederek kim bir olay çözmüş göster bana.

ege.suwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ege tontu
Dahada etmezsin dimi canım kardeşim benim. Ederken güllük gülistanlık iki tehdite mum oluyorsun. Küfür ederek kavga ederek kim bir olay çözmüş göster bana.
yok tüm chat olayını saldım okulda kimseyke konuşmuyorum artık

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ya saçma sapan yorum yazmışlar ne koca Riot senin bilgilerini vermekle uğraşır ne de karşıdaki şikayet etmekle. Sadece hakaretten yasak yersin oyunda.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
milleti toxicliyorsunuz ondan sonra en ufak korkutmada bir yerinizi tutuşuyor bir şey olmaz kimse bununla uğraşmaz

Ya saçma sapan yorum yazmışlar ne koca Riot senin bilgilerini vermekle uğraşır ne de karşıdaki şikayet etmekle. Sadece hakaretten yasak yersin oyunda.
Yaşın kaç ne iş yapıyorsun merak ettim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
20 yaşındayım, Bilgisayar Teknolojisi bölümünde okuyorum ayriyeten siber güvenlik kursları alıyorum. Nereye varacaksın ?
Yorumlarımızın saçma olup olmadığına, riotun bu bilgiyi verip vermemekle uğraşıp uğraşmayacağına, savcılığın ordan talep edip etmeyeceğini ne bilecek yaştasın ne bilecek işi yapıyorsun ne de bu konuda tecrüben var. Kimin kimi ne zaman ne için şikayetçi olacağını da bilemezsin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Yorumlarımızın saçma olup olmadığına, riotun bu bilgiyi verip vermemekle uğraşıp uğraşmayacağına, savcılığın ordan talep edip etmeyeceğini ne bilecek yaştasın ne bilecek işi yapıyorsun ne de bu konuda tecrüben var. Kimin kimi ne zaman ne için şikayetçi olacağını da bilemezsin.
Bir şeyi bilmenin yaşı yok öncelikle. Benim bir çok tecrübem oldu sanal ortamda veya oyunda hakaret edilmesi durumunda. Çok şikayet ettim, şikayet de edildim. Kaldı ki açık ara belli konuyu açan şahıs hepimizden küçük yaşta, onu sakinleştirmek yerine daha da korkutarak ne elde etmeyi amaçladığınızı da anlamıyorum.
O yüzden güzel bir argümanınız yoksa bana sataşmak yerine onu sunmanızı tercih ederim.

ege.suwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ege tontu
Bir şeyi bilmenin yaşı yok öncelikle. Benim bir çok tecrübem oldu sanal ortamda veya oyunda hakaret edilmesi durumunda. Çok şikayet ettim, şikayet de edildim. Kaldı ki açık ara belli konuyu açan şahıs hepimizden küçük yaşta, onu sakinleştirmek yerine daha da korkutarak ne elde etmeyi amaçladığınızı da anlamıyorum.
O yüzden güzel bir argümanınız yoksa bana sataşmak yerine onu sunmanızı tercih ederim.
konuyu biraz daha açıklar mısın

Avukatım yıllardır bu işi yapıyorum. Elimde yeterince argüman var. Bu tür olaylar neticesinde onlarca insana ceza aldırdım. Sicilleri kirlendi. Bu hareketi yapan arkadaş yapmaması gerektiğini iyi anlasınki ileride yargılandıktan sonra sicilinin kirleneceğini anlasın. Sicil kirlendikten sonra ne devlette ne de özelde iş bulamaz. Özel ne alaka dersen de herhangi bir iş yerine başvurduğun zaman adli sicil kaydı istiyorlar. Sicil kaydında da suç yazmaz. Elimde yeterince argümanda var. KVKK kapsamında bunları burda paylaşmam. Sen küfür edip hakaret ettiğinde başına bir şey gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek sanma. Tecrüben küfür etmek üzerine, yargılanarak ceza almak üzerine değil

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
inşallah şikayet eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular