Neler Yeni

valorantta dava yer miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir Çelik
yaşın henüz küçük tanımadığın kimseye bu seviyede küfür etme

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
2 yıl yatar çıkarsın bir şey olmaz

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum😔
Hocam dinden korkmuyonda davadanmı korkuyonhem blöf yapmıstır yaşın küçük olmasıbunu degistirmez ama 2 türlüde ban yion diye biliom yaştan dolayı

Kara*

80+ Silver
Kesin yersin sen bitmişsin haberin yok. İçeriye girdiğin zaman suçunu söyleme sakın şişlenirsin akşamına.

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Ne anlatiyorsunuz? Millet valorantta tum milli dini degerlere sovdu kac kez benim oyunlarimda. Bir sey olmaz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum😔
lolde 1 ton söven var olsa onlara olurdu

witicieen

80+
Şimdi gelelim konuna, aynı durumu ben yaşadım. Valorantta senden 4 yaş büyük reşit olan bir çocuk karşı takım da durduk yere Allah Peygamber Kitaplar din kısaca tüm kutsallığa küfür etti. Ardından Şehitlere vesaire de sövmeye başladı bak durduk yere diyorum sonrasın da ben fetöcüyüm vs demeye başladı tabi o sırada ben bu konuşmaları kayıt altında aldım ve. :) Dava ettim kendisini zannediyordu ki bulunmam edilmem dava 6 ay sürdü.
Davanın tüm detayını paylaşamıyorum olay benden çıkmıştı, benim şikayetçi olup olmamam önemliliği kalmadı devlete hakaret ve şehitlere hakaretten dolayı kamu davası açılmıştı. Sonuç arkadaş HABG cezası ve para cezası aldı. Ama tabii ailesiyle nasıl bir sorun yaşadı bilemem.
Siz siz olun bir oyun için gençliğinizi heba etmeyin ben oyuna girdiğim sırada herkesi muteliyorum all chatleri muteliyorum kafa rahat oynuyorum.. Bulunmaz edilmez uğraşılmaz diye bir şey yok. Twitterda öyle olsun o zaman sövelim sövelim fake hesaplardan ad soyad belli değil yaaaağ nerden bulacaklar diyelim? VPN kullanalım sunucu kullanalım bulamazlar ki bulamazlar ki hıhıhıhıhıhıhıhı diye gülelim. Haklısın bulamazlar.

"Ooo devlet onlarla mı uğraşacak boşa uğraşırsın." yok işte gidip IP'den nereden bulacaklar yok random nick kullanıyorlar arkadaşlar, hiç merak etmeyin öyle bir buluyorlar ki sadece biraz zaman alıyor hepsi bu. Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Aşağıdaki video linklerinden izleyebilirsiniz. Sonuçlar geldikçe konuyu sürekli güncelleyeceğim. Bu arada daha önce de bu tarz konularda dava ettiğim kişiler hem maddi hem manevi para cezasına çarptırıldılar. Normal de buraya konu açmayacaktım ama bu şekilde bu tavırlarda kendilerine ulaşılmaz zannedenler bu arkadaş bizzat ceza aldığı zaman buraya ekleyeceğim ondan sonra tekrar düşünmelerine fırsat olacak :) konu resimlerini paylaşıyorum ki olayın ne kadar iğrenç olduğunu görün.

KISACASI BENİM GİBİ TAKIK BİRİNE DENK GELDİYSEN GEÇMİŞ OLSUN. AMA 18 20 Lİ YAŞ GRUPLARI DİYORSUN ONLAR DAHA KENDİ GÖLGELERİNDEN KORKARLAR O YÜZDEN PEK BİR ŞEY OLACAĞINI SANMIYORUM. :)

Ekler

• 1.png
    1.png
    456.7 KB · Hit: 90
  • 1632600902453.png
    1632600902453.png
    69.9 KB · Hit: 94
  • Adsız (1).png
    Adsız (1).png
    165.4 KB · Hit: 92
Son düzenleme:

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
korkuyorum😔
Hiçbir şey olmaz ama tekrar yapma , hem oyundan ban yersin hem de dini inançlara saygı duymak zorundasın dostum. Savcılık vs uğraşmaz zaten riot id üzerinden kimliğini tespit edemezler , riot senin bilgilerini paylaşmaz yani paylaşsa bile en fazla ip adresini paylaşır. Merak etme yani sorun olmaz ama oyundan süreli olarak ban yersin büyük ihtimalle eğer valoranta bilet atarsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,688
Üyeler
164,548
Son üye
oğuz595
Top Bottom