Şimdi gelelim konuna, aynı durumu ben yaşadım. Valorantta senden 4 yaş büyük reşit olan bir çocuk karşı takım da durduk yere Allah Peygamber Kitaplar din kısaca tüm kutsallığa küfür etti. Ardından Şehitlere vesaire de sövmeye başladı bak durduk yere diyorum sonrasın da ben fetöcüyüm vs demeye başladı tabi o sırada ben bu konuşmaları kayıt altında aldım ve.
Dava ettim kendisini zannediyordu ki bulunmam edilmem dava 6 ay sürdü.
Davanın tüm detayını paylaşamıyorum olay benden çıkmıştı, benim şikayetçi olup olmamam önemliliği kalmadı devlete hakaret ve şehitlere hakaretten dolayı kamu davası açılmıştı. Sonuç arkadaş HABG cezası ve para cezası aldı. Ama tabii ailesiyle nasıl bir sorun yaşadı bilemem.
Siz siz olun bir oyun için gençliğinizi heba etmeyin ben oyuna girdiğim sırada herkesi muteliyorum all chatleri muteliyorum kafa rahat oynuyorum.. Bulunmaz edilmez uğraşılmaz diye bir şey yok. Twitterda öyle olsun o zaman sövelim sövelim fake hesaplardan ad soyad belli değil yaaaağ nerden bulacaklar diyelim? VPN kullanalım sunucu kullanalım bulamazlar ki bulamazlar ki hıhıhıhıhıhıhıhı diye gülelim. Haklısın bulamazlar.
"Ooo devlet onlarla mı uğraşacak boşa uğraşırsın." yok işte gidip IP'den nereden bulacaklar yok random nick kullanıyorlar arkadaşlar, hiç merak etmeyin öyle bir buluyorlar ki sadece biraz zaman alıyor hepsi bu. Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para
cezası ile cezalandırılır. Aşağıdaki video linklerinden izleyebilirsiniz. Sonuçlar geldikçe konuyu sürekli güncelleyeceğim. Bu arada daha önce de bu tarz konularda dava ettiğim kişiler hem maddi hem manevi para cezasına çarptırıldılar. Normal de buraya konu açmayacaktım ama bu şekilde bu tavırlarda kendilerine ulaşılmaz zannedenler bu arkadaş bizzat ceza aldığı zaman buraya ekleyeceğim ondan sonra tekrar düşünmelerine fırsat olacak
konu resimlerini paylaşıyorum ki olayın ne kadar iğrenç olduğunu görün.
KISACASI BENİM GİBİ TAKIK BİRİNE DENK GELDİYSEN GEÇMİŞ OLSUN. AMA 18 20 Lİ YAŞ GRUPLARI DİYORSUN ONLAR DAHA KENDİ GÖLGELERİNDEN KORKARLAR O YÜZDEN PEK BİR ŞEY OLACAĞINI SANMIYORUM.