Neler Yeni

valorantta dava yer miyim

ege.suwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ege tontu
Kaç yaşlardaydılar tahmini ?
17 18 ya da 20 bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nick değişmen önemsiz oynadığınız maçtan zaten senin riot hesabına ulaşabilirler. Hesabına ulaştıktan sonra o maçta hangi ip adresi üzerinden bağlandığın riotta saniye saniye mevcut zaten. Savcılık bunların hepsine erişebiliyor ip den adresini bulurlar sonra ekipler adresine gelip ailene haber verir senin olduğunu tespit edince çocuk ekipleri olaya dahil olur. Hakaret suçundan yargilanirsin hiç suçun yoksa hapis yemezsin ama para cezası yersin. Karşı tarafın bütün dosya masraflarıni ödersin ve tazminat tutarını ödersin sağlam para tutar.
bilgisayarı aldığım günün ben😔

eneskaya6

80+ Silver
17 18 ya da 20 bilmiyorum

bilgisayarı aldığım günün ben😔
Bilgisayarı aldığın güne üzülme niye öyle hakaretler ettin ki. Tam olarak ne dedin mesela direk kişiye mi ettin. Söylediğin cümlede ki tek harften bile cezan artıp azalabilir

ege.suwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ege tontu
Bilgisayarı aldığın güne üzülme niye öyle hakaretler ettin ki. Tam olarak ne dedin mesela direk kişiye mi ettin. Söylediğin cümlede ki tek harften bile cezan artıp azalabilir
ben sizin bilmemnenizi işte öyle olay cumartesi oldu uğraşmaz sanırım demi ya

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
korkutma olabilir çünkü küçük çocuk söver akıllı adam kolay kolay sövmez ordan anlamıştır yaşını korkcanı falan tahmin etmiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum😔
Öncelikle yaptığın çok yanlış yaşın biraz küçük yinede başka insanlara ve dinlere küfür etmek hoş ve saygılı bir davranış değil kendini daha iyi ifade edebileceğin seçenekler varken neden küfürü tercih ediyorsun dediğin kişiler yaşça büyükse şaka yapmış olabilirler ama bunun aksi olsa arkadaşımla birisi sosyal medyada tartıştı karşıda ki kişi artık yasaların eskisi gibi işlediğini bilmiyor sosyal medya vs diğer mecralarda kolay kolay hakaret edemiyorsun neyse dava çekişmelide hâlâ her şey arkadaşıma bakıyor aksi halde maddi olarak karşıdan para alabilir senin olayında karşıda ki kişiler umursamazsa bu duruma kadar gelmez yani uğraşmalı gidip arada imza falan atmalılar umarım işin o boyuta gitmez küçük olduğun için .

Stayy

80+
kardeşim sen buradaki yorumlara bakma dava açmak öyle kolay bir şey değil dava açarken dava masraflarını felan ödüyorsun öylr açılıyor ama eğer cidden birisinin böyle iyice tepesinin tasını attırmadıysan yemezsin ama yaptığın şey hoş değil bu tarz davranışları tekrar sergileme biri dava etmez diğeri etmez en son birisi eder ama bu anlattığın olaya bakılırsa %95 dava yemezsin içini ferah tut

ege.suwi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
ege tontu
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun
@AtiIIa seni mahkemede savunur hiç merak etme. En kötü 5 yıl yatar çıkarsın
buna patladım 😃

kardeşim sen buradaki yorumlara bakma dava açmak öyle kolay bir şey değil dava açarken dava masraflarını felan ödüyorsun öylr açılıyor ama eğer cidden birisinin böyle iyice tepesinin tasını attırmadıysan yemezsin ama yaptığın şey hoş değil bu tarz davranışları tekrar sergileme biri dava etmez diğeri etmez en son birisi eder ama bu anlattığın olaya bakılırsa %95 dava yemezsin içini ferah tut
adam sadece sesli söylesene bi dedi ben mic açmadım hiç zaten oyunda sadece yazılı kanıtı var bir şey olmaz değil mi sabah sınav vardı kafamı veremedim

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,625
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun
@AtiIIa seni mahkemede savunur hiç merak etme. En kötü 5 yıl yatar çıkarsın
TCK 216/3'e göre ceza alması lazım ama artık ne kadar ciddiye alıyorlar bu oyunlarda sövme işini hiçbir fikrim yok.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum😔
Oyun, sosyal medya, forumlar vb. Yerlerde hakaret davası yiyebilirsiniz. Dava eden kişi gerekli kuruma başvuru yaptığı zaman mahkeme gerekli kurumdan kişisel bilgilerinizi alır yani en basit örnek valoya girdiğiniz de zaten ip sistemi kayıt oluyor oraya. Bilişim ip adresinden adres bulur veya siz internet cafede girdiniz diyelim ozaman oranın kamera kaydından yüzünüz tespit edilir geri dönük kamera kayıtlarindan her türlü adresini bulurlar. Dava süreci başlar ve tazminat ödemek zorunda kalırsınız ama bunun kötü yanı tazminat değil adli sicildir. Sicile hakaret davası yediğinizi ve mahkeme sürecine girdiğiniz kayıt altına alınır ve ömür boyu silinmez. Herhangi bir iş yerine girerken büyük sıkıntı yaşarsın 👍 en basit örnek çoğu fabrika e devletten adli sicil kaydı ister. Ayrıca süreci uzatmanız sizin için kötü olur bu sefer avukat masrafı daha da artar.

Top Bottom