witicieen
80+
Avukatım yıllardır bu işi yapıyorum. Elimde yeterince argüman var. Bu tür olaylar neticesinde onlarca insana ceza aldırdım. Sicilleri kirlendi. Bu hareketi yapan arkadaş yapmaması gerektiğini iyi anlasınki ileride yargılandıktan sonra sicilinin kirleneceğini anlasın. Sicil kirlendikten sonra ne devlette ne de özelde iş bulamaz. Özel ne alaka dersen de herhangi bir iş yerine başvurduğun zaman adli sicil kaydı istiyorlar. Sicil kaydında da suç yazmaz. Elimde yeterince argümanda var. KVKK kapsamında bunları burda paylaşmam. Sen küfür edip hakaret ettiğinde başına bir şey gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek sanma. Tecrüben küfür etmek üzerine, yargılanarak ceza almak üzerine değil
Şey siber güvenlikle uğraşıyorum başıma bir şey gelir mi dskfljdjs kjdasjfda ne hikmetse herkes yazılımcı siber güvenlikçi heçker beyaz şapkalı dslşkfjdja yav dostum sal bunları bunlar vpn ile yasaklı sitelere girip aaaaaaaaaaaaaaaa hooooooo bak nasıl girdim hahahaha ben en iyisiyim diyen tipler Ben bizzat dava ettim valorantta birisini kazandım. Bunlar şey zannediyor hocom riot bolgo poyloşmoyormoş hocom discord log vormoymoş hocom yav he he