EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Katılım
- 25 Aralık 2022
- Mesajlar
- 1,954
- Reaksiyon skoru
- 918
Dahada etmezsin dimi canım kardeşim benim. Ederken güllük gülistanlık iki tehdite mum oluyorsun. Küfür ederek kavga ederek kim bir olay çözmüş göster bana.
yok tüm chat olayını saldım okulda kimseyke konuşmuyorum artıkDahada etmezsin dimi canım kardeşim benim. Ederken güllük gülistanlık iki tehdite mum oluyorsun. Küfür ederek kavga ederek kim bir olay çözmüş göster bana.
Yaşın kaç ne iş yapıyorsun merak ettimYa saçma sapan yorum yazmışlar ne koca Riot senin bilgilerini vermekle uğraşır ne de karşıdaki şikayet etmekle. Sadece hakaretten yasak yersin oyunda.
yersin abisiyaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum![]()
20 yaşındayım, Bilgisayar Teknolojisi bölümünde okuyorum ayriyeten siber güvenlik kursları alıyorum. Nereye varacaksın ?Yaşın kaç ne iş yapıyorsun merak ettim
Yorumlarımızın saçma olup olmadığına, riotun bu bilgiyi verip vermemekle uğraşıp uğraşmayacağına, savcılığın ordan talep edip etmeyeceğini ne bilecek yaştasın ne bilecek işi yapıyorsun ne de bu konuda tecrüben var. Kimin kimi ne zaman ne için şikayetçi olacağını da bilemezsin.20 yaşındayım, Bilgisayar Teknolojisi bölümünde okuyorum ayriyeten siber güvenlik kursları alıyorum. Nereye varacaksın ?
Bir şeyi bilmenin yaşı yok öncelikle. Benim bir çok tecrübem oldu sanal ortamda veya oyunda hakaret edilmesi durumunda. Çok şikayet ettim, şikayet de edildim. Kaldı ki açık ara belli konuyu açan şahıs hepimizden küçük yaşta, onu sakinleştirmek yerine daha da korkutarak ne elde etmeyi amaçladığınızı da anlamıyorum.Yorumlarımızın saçma olup olmadığına, riotun bu bilgiyi verip vermemekle uğraşıp uğraşmayacağına, savcılığın ordan talep edip etmeyeceğini ne bilecek yaştasın ne bilecek işi yapıyorsun ne de bu konuda tecrüben var. Kimin kimi ne zaman ne için şikayetçi olacağını da bilemezsin.
konuyu biraz daha açıklar mısınBir şeyi bilmenin yaşı yok öncelikle. Benim bir çok tecrübem oldu sanal ortamda veya oyunda hakaret edilmesi durumunda. Çok şikayet ettim, şikayet de edildim. Kaldı ki açık ara belli konuyu açan şahıs hepimizden küçük yaşta, onu sakinleştirmek yerine daha da korkutarak ne elde etmeyi amaçladığınızı da anlamıyorum.
O yüzden güzel bir argümanınız yoksa bana sataşmak yerine onu sunmanızı tercih ederim.
Avukatım yıllardır bu işi yapıyorum. Elimde yeterince argüman var. Bu tür olaylar neticesinde onlarca insana ceza aldırdım. Sicilleri kirlendi. Bu hareketi yapan arkadaş yapmaması gerektiğini iyi anlasınki ileride yargılandıktan sonra sicilinin kirleneceğini anlasın. Sicil kirlendikten sonra ne devlette ne de özelde iş bulamaz. Özel ne alaka dersen de herhangi bir iş yerine başvurduğun zaman adli sicil kaydı istiyorlar. Sicil kaydında da suç yazmaz. Elimde yeterince argümanda var. KVKK kapsamında bunları burda paylaşmam. Sen küfür edip hakaret ettiğinde başına bir şey gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek sanma. Tecrüben küfür etmek üzerine, yargılanarak ceza almak üzerine değilBir şeyi bilmenin yaşı yok öncelikle. Benim bir çok tecrübem oldu sanal ortamda veya oyunda hakaret edilmesi durumunda. Çok şikayet ettim, şikayet de edildim. Kaldı ki açık ara belli konuyu açan şahıs hepimizden küçük yaşta, onu sakinleştirmek yerine daha da korkutarak ne elde etmeyi amaçladığınızı da anlamıyorum.
O yüzden güzel bir argümanınız yoksa bana sataşmak yerine onu sunmanızı tercih ederim.