brkdrmn7
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 742
Haketmissindini küfür ettim
Haketmissindini küfür ettim
Hocam dinden korkmuyonda davadanmı korkuyonhem blöf yapmıstır yaşın küçük olmasıbunu degistirmez ama 2 türlüde ban yion diye biliom yaştan dolayıyaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum![]()
ciddi mi?Kesin yersin sen bitmişsin haberin yok. İçeriye girdiğin zaman suçunu söyleme sakın şişlenirsin akşamına.
lolde 1 ton söven var olsa onlara olurduyaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum![]()
gizli bilgi kardeşim çaktırma!ciddi mi?
anladımgizli bilgi kardeşim çaktırma!
Hiçbir şey olmaz ama tekrar yapma , hem oyundan ban yersin hem de dini inançlara saygı duymak zorundasın dostum. Savcılık vs uğraşmaz zaten riot id üzerinden kimliğini tespit edemezler , riot senin bilgilerini paylaşmaz yani paylaşsa bile en fazla ip adresini paylaşır. Merak etme yani sorun olmaz ama oyundan süreli olarak ban yersin büyük ihtimalle eğer valoranta bilet atarsa.yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum![]()