valorantta dava yer miyim

Geçmiş olsun şikayet ederse riot bilgilerini verir savcılık ulaşır sana

o bulamaz devlet bulur. yani savcılık

Yaşın kaç

Atlatamazsın. 18'den küçük olduğun için evdekilerin haberi illa olur

Büyük ihtimal seni korkutmak için yapmıştır.Sende büyük ihtimal toxicledin ama uğraşacağını sanmıyorum.

Büyük ihtimal seni korkutmak için yapmıştır.Sende büyük ihtimal toxicledin ama uğraşacağını sanmıyorum.
hayır mvp bendim zaten adam kendi kendinr dalga geçince tek bu mesajı yazdım sonra nick falan değiştim 2 kişilerdi sesli söylesene falan dediler zaten hiç mic basmamıştım

Kaç yaşlardaydılar tahmini ?

yaşım küçük valorantta dini küfür ettim video kaydı aldım dava açıcam kağıt vs. dedi ama yazılı olarak etmiştim sizce ne olur?
korkuyorum😔
Bişi olmaz da akıllı adam dine niye söver

its a game
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bişi olmaz da akıllı adam dine niye söver

its a game
Valo nick değiş

Nick değişmen önemsiz oynadığınız maçtan zaten senin riot hesabına ulaşabilirler. Hesabına ulaştıktan sonra o maçta hangi ip adresi üzerinden bağlandığın riotta saniye saniye mevcut zaten. Savcılık bunların hepsine erişebiliyor ip den adresini bulurlar sonra ekipler adresine gelip ailene haber verir senin olduğunu tespit edince çocuk ekipleri olaya dahil olur. Hakaret suçundan yargilanirsin hiç suçun yoksa hapis yemezsin ama para cezası yersin. Karşı tarafın bütün dosya masraflarıni ödersin ve tazminat tutarını ödersin sağlam para tutar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri