Maalesef oyynicak arkadasım yok.Maçta çok çocuk geliyor trolluıyorlar birde sen valorant oynuyorsan bir şey sorucam yabancı serveri iyi mi? valorantın tr gibi troll insanlar varmıkendinden yüksek kişilerle takılman senin için daha iyi olabilir çünkü senden üst seviyedekiler senden daha iyi oynar sende onların ranklarında oynamaya alışınca takım çöp gelsede taşırsın
yabancı server hiç oynamadım bir şey diyemeyeceğim.Maalesef oyynicak arkadasım yok.Maçta çok çocuk geliyor trolluıyorlar birde sen valorant oynuyorsan bir şey sorucam yabancı serveri iyi mi? valorantın tr gibi troll insanlar varmı
Aim geliştir, sakin oyna, hatta istersen benim Aim programımı söyleyebilirim.Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım
Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değilDostum eğer yetenek ile sıkıntın varsa Hellian'ın aim geliştirme videosu sana rehber olacaktır. Ha ben iyi oynuyorum, takımdakiler troll vesaire diyorsan da server değiştirmeni öneririm.
Aim programı derken anlamadımAim geliştir, sakin oyna, hatta istersen benim Aim programımı söyleyebilirim.
Pardon ya ben kayybetmeye oynuyordumkazanmaya çalış
Çanta skill'ini kullanmak görüldüğü gibi değil. Biraz alıştırma lazım.Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil
Gün içerisinde oyuna girdiğin gibi poligon'da alıştırma yapıyorsun. Onun dışında direk uygulama var. Aimlab gibi...Aim programı derken anlamadım
Başka ajanları dene.Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aim programı derken anlamadım
Bronz3-Demir1 arası kaderdir.Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm