Neler Yeni

Valorantta hep kaybediyorum

Zırto

80+ Bronze
Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım

EDXw

80+
kendinden yüksek kişilerle takılman senin için daha iyi olabilir çünkü senden üst seviyedekiler senden daha iyi oynar sende onların ranklarında oynamaya alışınca takım çöp gelsede taşırsın

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendinden yüksek kişilerle takılman senin için daha iyi olabilir çünkü senden üst seviyedekiler senden daha iyi oynar sende onların ranklarında oynamaya alışınca takım çöp gelsede taşırsın
Maalesef oyynicak arkadasım yok.Maçta çok çocuk geliyor trolluıyorlar birde sen valorant oynuyorsan bir şey sorucam yabancı serveri iyi mi? valorantın tr gibi troll insanlar varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw

EDXw

80+
Maalesef oyynicak arkadasım yok.Maçta çok çocuk geliyor trolluıyorlar birde sen valorant oynuyorsan bir şey sorucam yabancı serveri iyi mi? valorantın tr gibi troll insanlar varmı
yabancı server hiç oynamadım bir şey diyemeyeceğim.

oynayacak insan bulma konusunda valorant temalı discord sunucularından insanların ranklarını öğrenip onlarla gir bence

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostum eğer yetenek ile sıkıntın varsa Hellian'ın aim geliştirme videosu sana rehber olacaktır. Ha ben iyi oynuyorum, takımdakiler troll vesaire diyorsan da server değiştirmeni öneririm.

Zırto

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum eğer yetenek ile sıkıntın varsa Hellian'ın aim geliştirme videosu sana rehber olacaktır. Ha ben iyi oynuyorum, takımdakiler troll vesaire diyorsan da server değiştirmeni öneririm.
Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aim geliştir, sakin oyna, hatta istersen benim Aim programımı söyleyebilirim.
Aim programı derken anlamadım

kazanmaya çalış
Pardon ya ben kayybetmeye oynuyordum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil

Aim programı derken anlamadım
Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm :(

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Discord sunucularına gir takım kur ve poligonda daha çok aim çalış.

EDXw

80+
Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm :(
Bronz3-Demir1 arası kaderdir.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Oynadığın oyunlarda her zaman oynayışını beğendiğin ve pozitif tutumlar sergileyen oyuncuları arkadaş ekle, böyle olmayan kimseyi de ekleme. Zamanla arkadaş listende birlikte oymamaktan keyif alacağın bolca oyuncu olur ve bu liste belli bir sayıya ulaşınca illa her oyuna girdiğinde olmasa da sık sık birlikte girebileceğin prelerin olur, troll ihtimalini ciddi ölçüde azaltiısın. Ama dediğim gibi sadece bu tip kullanıcılar yoksa valla ortalık mayın tarlasına döner :D

Top Bottom