Valorantta hep kaybediyorum

Zırto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım

kendinden yüksek kişilerle takılman senin için daha iyi olabilir çünkü senden üst seviyedekiler senden daha iyi oynar sende onların ranklarında oynamaya alışınca takım çöp gelsede taşırsın

kendinden yüksek kişilerle takılman senin için daha iyi olabilir çünkü senden üst seviyedekiler senden daha iyi oynar sende onların ranklarında oynamaya alışınca takım çöp gelsede taşırsın
Maalesef oyynicak arkadasım yok.Maçta çok çocuk geliyor trolluıyorlar birde sen valorant oynuyorsan bir şey sorucam yabancı serveri iyi mi? valorantın tr gibi troll insanlar varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: EDXw
Maalesef oyynicak arkadasım yok.Maçta çok çocuk geliyor trolluıyorlar birde sen valorant oynuyorsan bir şey sorucam yabancı serveri iyi mi? valorantın tr gibi troll insanlar varmı
yabancı server hiç oynamadım bir şey diyemeyeceğim.

oynayacak insan bulma konusunda valorant temalı discord sunucularından insanların ranklarını öğrenip onlarla gir bence

Dostum eğer yetenek ile sıkıntın varsa Hellian'ın aim geliştirme videosu sana rehber olacaktır. Ha ben iyi oynuyorum, takımdakiler troll vesaire diyorsan da server değiştirmeni öneririm.

Dostum eğer yetenek ile sıkıntın varsa Hellian'ın aim geliştirme videosu sana rehber olacaktır. Ha ben iyi oynuyorum, takımdakiler troll vesaire diyorsan da server değiştirmeni öneririm.
Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aim geliştir, sakin oyna, hatta istersen benim Aim programımı söyleyebilirim.
Aim programı derken anlamadım

kazanmaya çalış
Pardon ya ben kayybetmeye oynuyordum

Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil

Aim programı derken anlamadım
Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm :(

Discord sunucularına gir takım kur ve poligonda daha çok aim çalış.

Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm :(
Bronz3-Demir1 arası kaderdir.

Oynadığın oyunlarda her zaman oynayışını beğendiğin ve pozitif tutumlar sergileyen oyuncuları arkadaş ekle, böyle olmayan kimseyi de ekleme. Zamanla arkadaş listende birlikte oymamaktan keyif alacağın bolca oyuncu olur ve bu liste belli bir sayıya ulaşınca illa her oyuna girdiğinde olmasa da sık sık birlikte girebileceğin prelerin olur, troll ihtimalini ciddi ölçüde azaltiısın. Ama dediğim gibi sadece bu tip kullanıcılar yoksa valla ortalık mayın tarlasına döner :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,054
Üyeler
188,518
Son üye
Kermiit
Geri