Neler Yeni

Valorantta hep kaybediyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
dediğim gibi değil işte çokda önemli OXG turko 143 k ile dünya rekoru sahibi ama birsürü kişi ondan iyi oynuyor aimlabı çokda takmamak lazım
Ben puandan çok, aldığım bot ve isabet oranına bakıyordum genelde. Aim ısındırmak için giriyorum, rekor deneyecek kadar iyi değilimdir Aim-Lab'da zaten, orası oyundan biraz farklı.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Ballandıra ballandıra anlatmayın artık Eylülden beri oynayamıyorum çok canım çekiyor LGS yaklaştığı için hem seviniyorum hem üzülüyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm :(
hocam eğer kasıyorsanız beraber girebiliriz ben de silverım :D

Tontik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yasin Kb.
Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım
zuladada aynı lan ustayım zümrüt olan veletler geliyor bombayı çözüyorlar 20 sn var çözer son 2 sn bırakıyor bam al başına belayı.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bu problem, sanırım konsantrasyon dağınıklığı, reflekslerin de yavaşlıyordur muhtemelen.

Kafan rahat olduğu zamanlarda ve elini ısındırdığın zamanlarda girmeye çalış, bir süre sonra daha az yaşarsın tahminen, bir de en önemlilerinden: fazla heyecan yapmamak.
Heyecan yapan birisi değilim. 1v5 fark etmiyor. Sonucta oyun deyip ölsem bile eğlenmeye bakıyorum ama oyun oynarken bir anda soguyorum. Arkadaslarımla girdigimde vuramıyorum ama performansım hep sabit gidiyor nasıl basladıysam oyle. Baskaları ile girdigimde ise cok iyi baslayıp sonunu getiremiyorum
1612688087481.png

Mesela onlardan birisi dün gece oynarken oyuna 18 e 2 basladım. Tabi takımda sadece iki kişinin oynaması ve rakibin hep oynayamayan 3 kişiyi öldürüp onların üstüne oynaması ile el vermeye ve rakibi cesaretlendirmeye baslayınca yenildik. Ama skor olarak yine alıyordum. Sonlara doğru istemsizce düştüm.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Heyecan yapan birisi değilim. 1v5 fark etmiyor. Sonucta oyun deyip ölsem bile eğlenmeye bakıyorum ama oyun oynarken bir anda soguyorum. Arkadaslarımla girdigimde vuramıyorum ama performansım hep sabit gidiyor nasıl basladıysam oyle. Baskaları ile girdigimde ise cok iyi baslayıp sonunu getiremiyorum
Alıntıyı görüntüle
Mesela onlardan birisi dün gece oynarken oyuna 18 e 2 basladım. Tabi takımda sadece iki kişinin oynaması ve rakibin hep oynayamayan 3 kişiyi öldürüp onların üstüne oynaması ile el vermeye ve rakibi cesaretlendirmeye baslayınca yenildik. Ama skor olarak yine alıyordum. Sonlara doğru istemsizce düştüm.
Anladım.

Zırto

80+ Bronze

Zırto

80+ Bronze
Aga neden adını ******** yapıyon ki direk :oops: :oops:
Kanka adam ağır ******** dolandırıcı biz makina aldık 85 bin tl ye anında bozuldu servis falan gelmedi 12 fırçalı makina şu an 3 fırçalı kullanılmıyor herkeze aynısını yapıyor herkes mağdur

Top Bottom