Neler Yeni

Valorantta hep kaybediyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
reis onu ben yapıyorum onda sıkıntı yok ama o banayapıldığında trade almadıklarında çok tilt olurum orası ayrı
İşte bende ondan bahsediyorum. Duo'n yoksa jett almak kumar oynamak gibi bişey.
Soloq için diğer hero'lar daha iyi olur.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım
Valla hocam intihara edicektim sinirden. Valorant oynayan şeytanada tapar uzak durun o oyundan derim.

rtx 3090

80+ Silver
Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım
server değişmeni öneririm özellikle valo ve lolde tr sunucularında çok fazla troll oluyor

Zırto

80+ Bronze

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Değiştim şimdi zaten ilk maçı kazandım çok güzel infoılu oynuyorlar
yaşın kaç? oyundaysan beraber girelim altın 1 im 25 vurduğum maçı kazanımıyoruz adam 8 vuruyor 8. SEKİZ. Ezelin kör annesi meliha koklayarak 9 vuruyor bu adam benim maçımda 8 vuruyor.

EDXw

80+
Frankfurt sunucusunda adamlar hangi dili konuşuyor?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Başka ajanları dene.
Ben JETT Oynuyordum SOVA Daha iyi geldi. İnfo veren ajanları oynamaya başladım.
Poligonda çalış.
Takımla oyna duo veya 3 kişi olarak gir maçlara.
Ama hala Bronz3'üm :(

alp bruh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha evet bu doğru, genelde baitliyorlar (yaşadığım en saçma şeylerden), zamanla düzeliyor şükür o oyuncular.

Jett’le eğer Cyhper tuzağı delmeyeceksen ya da side’daki kişinin yerini bilmiyorsan ve özellikle o an aimine güvenmiyorsan Dash atmak çok tehlikeli.

bende bu durumda kafayı yiyorum immortalsın sen bir bait sevdaları oluyor türklerin gel iki peekleyip vuralım baitleme

Aslında mantıklı oynayınca (bence) güçlü sayılabilecek bir hero, belki de psiokolojiktir; yine de kendi main karakterlerimde olduğu için savunasım geliyor şu an :oops:
takımda sage varsa wallboostları ile çok iyi entry ler alınabiliyor

Hellian’ınkine benziyor:

1) Binanın arkasındaki parkuru tamamla.

2) Hareketsiz botları Jett ultisiyle (sen koşarak) kafalarından vurmaya çalış, yani vurmayacaksan bile sen koşarken aimin o botun kafasında kalsın ve arada hedef değiş (kafa takibi önemli ölçüde geliştirir)

3) Botlara Flick ve Double-Flick at (boş yerden hızlı refleks ile hs at yani, ve bunu 2 bota aynı anda yapmayı dene.)

4) Bot hareketini açıp, botlar koşarken hs ile tek mermide almaya çalış, sonra yine flick at(bu sefer hareketli botlara) ancak burada spray denemeleri de yapabilirsin.

5) Önce orta modda 30 bottan kesebildiğin kadar kes (20+ olsa senin rankın için iyi), bunu bir-iki kez yap.

6) Zor modda aynısını yap (7-14 arası alırsan iyi sayabilirsin)

7) TP’ye girip zor modda defuse görevini yap (ben: önce sheriff sonra ghost, vandal ve phantom ile yapıp çıkıyorum)

8) Derecesiz gir ya da aimin sıcaksa ranked.
binadaki parkurda size katılmıyorum hiçbir yararı yok bence o parkurun

Aim-Lab mekanikleri ufaktan farklı, ama hiç yararı yok diyemem:

Reflex geliştirmede ve ufak hedefleri vurmada oldukça ustalaşmanıza yardımcı oluyor, Gold 3- Plat 1 ligi sonrası arkadaşların ufaktan denemesini tavsiye ederim.

aimlab gridshot skorunuz kaç acaba

@!Yardım Lazım! istiyorsanız yazın pc toplamam bitecek beraber kasabiliriz immo-radyanta

Son düzenleme:

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
alp bruh

bende bu durumda kafayı yiyorum immortalsın sen bir bait sevdaları oluyor türklerin gel iki peekleyip vuralım baitleme

takımda sage varsa wallboostları ile çok iyi entry ler alınabiliyor

binadaki parkurda size katılmıyorum hiçbir yararı yok bence o parkurun

aimlab gridshot skorunuz kaç acaba
Hatırlamıyorum bakmam lazım, o parkur; oyun oynarken klavyede elinin ayağına dolaşmaması adına ve oyun mekaniklerini hatırlamana yardımcı oluyor.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Hatırlamıyorum bakmam lazım, o parkur; oyun oynarken klavyede elinin ayağına dolaşmaması adına ve oyun mekaniklerini hatırlamana yardımcı oluyor.

plat vs olan adamda bi zahmet eli ayağı dolaşmasın bence

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bana da Pubg Mobile de öyle bizim takım sanki oyuna bugün başlamış rakiplere bakıyom en güzel kıyafetler en güzel silahlar.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Öyle deme, ilk girilen maçta ne olacağı belli olmaz. Ki bence mouse‘a olan hakimiyetini de arttırıyor, doğru şekilde zıplamazsan geçemeyeceğin bir sürü yer var orada.
belki jett oyuncuları için havendaki c sıde kutu üstü vs çıkmaya yardımcı olur q suz

Öyle deme, ilk girilen maçta ne olacağı belli olmaz. Ki bence mouse‘a olan hakimiyetini de arttırıyor, doğru şekilde zıplamazsan geçemeyeceğin bir sürü yer var orada.

ya dediğim gibi kişiden kişiye değişir bana çok boş geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,177
Üyeler
165,135
Son üye
stormyy11
Top Bottom