Neler Yeni

Valorantta hep kaybediyorum

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bana soracak olursan Soloq olarak girdiğinde Soloq bir karakter al.
Jett almaktan kaçın. Soloq için kötü bir karakter.
Reyna, Sage veya Phoenix senin için daha iyi olacaktır. Kendine can basabiliyorlar.
Fakat oynamam bunları diyorsan Raze de soloq için güzel olur. Bombot'u ile güzel infolar alabilirsin gireceğin yere.

Ajan seçme menüsünde takım ile iletişimi başlat. Sohbet etmeye çalış. pozitif bir etki ver takıma, herkes ile konuşmaya çalış zaten troll falan varsa kendini belli edecektir.
Eğer kıl olduğun bir adam varsa takımda. (yani konuşmasından tavırlarından hoşlanmadığın biri varsa) direk alt+f4 atıp diğer maça geç.
Takımın 4v1 el kaybetse bile hata yaptılar diye sinirlenme yada laf söyleme. Şahsen böyle adamlar gelince modum direk düşüyor. Unlucky NT de geç.
Hatta takıma kızma olayını Frankfurt'ta vs. yaparsan "Toxic Kid" dedikten sonra direk mute yeme ihtimalin %100 diyebilirim.
Ben ısındıktan sonra 2 maç giriyorum eğer ikisini de kaybettiysem hiç zorlamıyorum. Eğer üst üste mağlubiyetler alıyorsan zorlamanın lüzmu yok çık birkaç saat sonra gir oyuna.
Jett de iyidir usda :oops:, bu arada artık ALT+F4 çekince de 1.30 Saat ban veriyor bana:ROFLMAO:

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Olum zaten aşığım kızada neyse boşver
Ace atıp "Bak bu ace'yi senin için attım" de. Aşırı hoşlarına gidiyor :D 🤭
Mesaj otomatik birleştirildi:

ett de iyidir usda :oops:, bu arada artık ALT+F4 çekince de 1.30 Saat ban veriyor bana:ROFLMAO:
Aslında Soloq için en berbat hero'lardan biri jett. (Jett maini olan masum bne )
Raze gibi info alma ihtimalin yok.
Pho Reyna ve Sage gibi kendine can basma ihtimalin yok.

Takım bir de jett'e güveniyorsa sadece en baba side'ı smokelayıp dash atıp ölürsün jett ile soloq'da.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

Aslında Soloq için en berbat hero'lardan biri jett. (Jett maini olan masum bne )

Takım bir de jett'e güveniyorsa sadece en baba side'ı smokelayıp dash atıp ölürsün jett ile soloq'da.
Aslında mantıklı oynayınca (bence) güçlü sayılabilecek bir hero, belki de psiokolojiktir; yine de kendi main karakterlerimde olduğu için savunasım geliyor şu an :oops:

Venom35

80+ Bronze

yani bence iş yapar fakat 1v5 konusunda reyna pho raze daha iyi bence

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Aslında mantıklı oynayınca (bence) güçlü sayılabilecek bir hero, belki de psiokolojiktir; yine de kendi main karakterlerimde olduğu için savunasım geliyor şu an :oops:
Benim de main karakterim kanka :D

Soloq girince + takıma da düşük iq'lu insanlar gelince sadece side'a dash attırıp öldürüyorlar seni.

yani bence iş yapar fakat 1v5 konusunda reyna pho raze daha iyi bence
Soloq hero için kendi başına iş yapacak karakterler lazım. Jett daha çok takım ile oynayınca etkili olan bir hero.

Zırto

80+ Bronze
Server değiştirdim ilk maç böyle bitti adamlar çok iyi infolu oynadı

1612652564433.png

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Soloq girince + takıma da düşük iq'lu insanlar gelince sadece side'a dash attırıp öldürüyorlar seni.
Ha evet bu doğru, genelde baitliyorlar (yaşadığım en saçma şeylerden), zamanla düzeliyor şükür o oyuncular.

Jett’le eğer Cyhper tuzağı delmeyeceksen ya da side’daki kişinin yerini bilmiyorsan ve özellikle o an aimine güvenmiyorsan Dash atmak çok tehlikeli.

Venom35

80+ Bronze
Benim de main karakterim kanka :D

Soloq hero için kendi başına iş yapacak karakterler lazım. Jett daha çok takım ile oynayınca etkili olan bir hero.
reis mesela adam gelmiş 0 a 10 gidiyor ben orada takımı taşıyorum o zaman ben o adamı önden yollarım ama takımı taşıyorsa eğer ben önden girerim

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
reis mesela adam gelmiş 0 a 10 gidiyor ben orada takımı taşıyorum o zaman ben o adamı önden yollarım ama takımı taşıyorsa eğer ben önden girerim
Anlatmak istediğim aslında tam olarak o değildi.
O adam 0-10-2 de gitse o dash'i atıyorsa arkasından gelip trade alacaksınız. Ha siz daha girmeden jett burda çok adam var demiştir dönersiniz orası ayrı.

Attırıyorlar A side'a dash'i (a side'da 2 kişi olduğunu varsayalım) 2v1 ölüyorum ben. Diyorlar ki girmeden dönelim. Yani yardıma gelen yok. Halbuki arkamdan gelseler trade alsalar easy a plant yapıp eli alacaz.

Venom35

80+ Bronze
Anlatmak istediğim aslında tam olarak o değildi.
O adam 0-10-2 de gitse o dash'i atıyorsa arkasından gelip trade alacaksınız. Ha siz daha girmeden jett burda çok adam var demiştir dönersiniz orası ayrı.

Attırıyorlar A side'a dash'i (a side'da 2 kişi olduğunu varsayalım) 2v1 ölüyorum ben. Diyorlar ki girmeden dönelim. Yani yardıma gelen yok. Halbuki arkamdan gelseler trade alsalar easy a plant yapıp eli alacaz.
reis onu ben yapıyorum onda sıkıntı yok ama o banayapıldığında trade almadıklarında çok tilt olurum orası ayrı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,230
Üyeler
165,145
Son üye
yakişikliyazilimci
Top Bottom