Şu anlık yok hocam, bu sezon Radiant görmek isterim, Immortal’a çıkacağımı düşünüyorum; tabii gelecekte ne olacağı bilinmez.Profesyonel bir düşünceniz var mı?
Kanka tr serveri öyle frankfurt veya paris giriypeum ben gold 1 den bron 2 ye düştüm tr serveri veletleri yüzündenArkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım
Eğer bir takım arkadaşınız (güvendiğiniz) varsa onunla girmeniz işinize yarayabilir lakin, düşük ligdeki oyuncuların geneli yakın oynayışlara sahip (smurf’ler vs. hariç) o yüzden solo bir şekilde kasmayı da deneyebilirsiniz; maçı almaya odaklanmak her zaman işe yarar (istisnai durumlar dışında).Ayni sorun bende biraz tersten var. Tasiyorum ama yeniliyoruz. Hep kötü takim denk geliyor. Bronz 3 um o yuzden...
Bende bir türlü değişmeyen bir durum var. Oyuna çok iyi baslayip cok vurup az ölüp oynuyorum (10a 1 15e 2 vs gibi) ama sonradan dağılıyorum. Daha çok ölmeye ve daha az vurmaya başlıyorum. Yine Tasiyorum tasimasina da düşmeye basliyorum zamanla. Bu durumu tersine çeviremiyorum. Beraber girdiğim arkadasım 1 tane. O da dereceli girmiyor veya girse bile potansiyelini ortağa hiç koymuyor.Eğer bir takım arkadaşınız (güvendiğiniz) varsa onunla girmeniz işinize yarayabilir lakin, düşük ligdeki oyuncuların geneli yakın oynayışlara sahip (smurf’ler vs. hariç) o yüzden solo bir şekilde kasmayı da deneyebilirsiniz; maçı almaya odaklanmak her zaman işe yarar (istisnai durumlar dışında).
Az önce tr serverinde oynıyım dedim 5 duellocu maça girdik 8-1 den 8-13 yenildik takımdan 3 kişi annem çağırıyor uyucam diye gittilerŞu anda frankfurtta yım ve maçtayım 7-4 yenıyoruz adamlar çok iyi
Bu problem, sanırım konsantrasyon dağınıklığı, reflekslerin de yavaşlıyordur muhtemelen.Bende bir türlü değişmeyen bir durum var. Oyuna çok iyi baslayip cok vurup az ölüp oynuyorum (10a 1 15e 2 vs gibi) ama sonradan dağılıyorum. Daha çok ölmeye ve daha az vurmaya başlıyorum. Yine Tasiyorum tasimasina da düşmeye basliyorum zamanla. Bu durumu tersine çeviremiyorum. Beraber girdiğim arkadasım 1 tane. O da dereceli girmiyor veya girse bile potansiyelini ortağa hiç koymuyor.
ben maça girdiğimde takımda kız vardı hepsi onla konuşmaya başladılar falan ee sonra adamlar buna silah attı kız doğru düzgün oynaayamıyodu ona silah atcam diye kendisi çekmiyordu sorna maçı kaybettik ve bronz 2 ye düştüm yine ...Az önce tr serverinde oynıyım dedim 5 duellocu maça girdik 8-1 den 8-13 yenildik takımdan 3 kişi annem çağırıyor uyucam diye gittiler
kanka en son kule var hele bi orayı gör sen o bank onun yanında hiçbir şey 8 tekrarla kuleye geldım kulede en son yere çok yaklaştığımda ölümüm 109du ve tilt oldum bıraktımEn son çatının köşesine gidebiliyorum, o banka atlayan kedidir
Kanka bende kız arkadaşımla giriyorum sage alıyo suplıyo ses basınca guard gibi başına dikiliyo 10 yaşındaki belet arkımdan instagram istiyo çıldırıyorumben maça girdiğimde takımda kız vardı hepsi onla konuşmaya başladılar falan ee sonra adamlar buna silah attı kız doğru düzgün oynaayamıyodu ona silah atcam diye kendisi çekmiyordu sorna maçı kaybettik ve bronz 2 ye düştüm yine ...
o durumda bir tık rol yapsan aslında arkadaşının sevgilisiymiş gibi davransan çocuğu biraz azarlasan çocuğun tepkisi ne olur acaba mdfksfmsKanka bende kız arkadaşımla giriyorum sage alıyo suplıyo ses basınca guard gibi başına dikiliyo 10 yaşındaki belet arkımdan instagram istiyo çıldırıyorum