Neler Yeni

Valorantta hep kaybediyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ayni sorun bende biraz tersten var. Tasiyorum ama yeniliyoruz. Hep kötü takim denk geliyor. Bronz 3 um o yuzden...

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar valorantta bir şey oldu her maç kaybediyorum çöp takımlar geliyor plat 1 den gold 2-0 lp yim su an hiç kazanamıyorum ne yapmam lazım nasıl tek basıma tasırım
Kanka tr serveri öyle frankfurt veya paris giriypeum ben gold 1 den bron 2 ye düştüm tr serveri veletleri yüzünden

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ayni sorun bende biraz tersten var. Tasiyorum ama yeniliyoruz. Hep kötü takim denk geliyor. Bronz 3 um o yuzden...
Eğer bir takım arkadaşınız (güvendiğiniz) varsa onunla girmeniz işinize yarayabilir lakin, düşük ligdeki oyuncuların geneli yakın oynayışlara sahip (smurf’ler vs. hariç) o yüzden solo bir şekilde kasmayı da deneyebilirsiniz; maçı almaya odaklanmak her zaman işe yarar (istisnai durumlar dışında).

Zırto

80+ Bronze
Kanka tr serveri öyle frankfurt veya paris giriypeum ben gold 1 den bron 2 ye düştüm tr serveri veletleri yüzünden
Şu anda frankfurtta yım ve maçtayım 7-4 yenıyoruz adamlar çok iyi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Eğer bir takım arkadaşınız (güvendiğiniz) varsa onunla girmeniz işinize yarayabilir lakin, düşük ligdeki oyuncuların geneli yakın oynayışlara sahip (smurf’ler vs. hariç) o yüzden solo bir şekilde kasmayı da deneyebilirsiniz; maçı almaya odaklanmak her zaman işe yarar (istisnai durumlar dışında).
Bende bir türlü değişmeyen bir durum var. Oyuna çok iyi baslayip cok vurup az ölüp oynuyorum (10a 1 15e 2 vs gibi) ama sonradan dağılıyorum. Daha çok ölmeye ve daha az vurmaya başlıyorum. Yine Tasiyorum tasimasina da düşmeye basliyorum zamanla. Bu durumu tersine çeviremiyorum. Beraber girdiğim arkadasım 1 tane. O da dereceli girmiyor veya girse bile potansiyelini ortağa hiç koymuyor.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bende bir türlü değişmeyen bir durum var. Oyuna çok iyi baslayip cok vurup az ölüp oynuyorum (10a 1 15e 2 vs gibi) ama sonradan dağılıyorum. Daha çok ölmeye ve daha az vurmaya başlıyorum. Yine Tasiyorum tasimasina da düşmeye basliyorum zamanla. Bu durumu tersine çeviremiyorum. Beraber girdiğim arkadasım 1 tane. O da dereceli girmiyor veya girse bile potansiyelini ortağa hiç koymuyor.
Bu problem, sanırım konsantrasyon dağınıklığı, reflekslerin de yavaşlıyordur muhtemelen.

Kafan rahat olduğu zamanlarda ve elini ısındırdığın zamanlarda girmeye çalış, bir süre sonra daha az yaşarsın tahminen, bir de en önemlilerinden: fazla heyecan yapmamak.

Venom35

80+ Bronze
Az önce tr serverinde oynıyım dedim 5 duellocu maça girdik 8-1 den 8-13 yenildik takımdan 3 kişi annem çağırıyor uyucam diye gittiler
ben maça girdiğimde takımda kız vardı hepsi onla konuşmaya başladılar falan ee sonra adamlar buna silah attı kız doğru düzgün oynaayamıyodu ona silah atcam diye kendisi çekmiyordu sorna maçı kaybettik ve bronz 2 ye düştüm yine ...

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
ben maça girdiğimde takımda kız vardı hepsi onla konuşmaya başladılar falan ee sonra adamlar buna silah attı kız doğru düzgün oynaayamıyodu ona silah atcam diye kendisi çekmiyordu sorna maçı kaybettik ve bronz 2 ye düştüm yine ...
Kanka bende kız arkadaşımla giriyorum sage alıyo suplıyo ses basınca guard gibi başına dikiliyo 10 yaşındaki belet arkımdan instagram istiyo çıldırıyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Bana soracak olursan Soloq olarak girdiğinde Soloq bir karakter al.
Jett almaktan kaçın. Soloq için kötü bir karakter.
Reyna, Sage veya Phoenix senin için daha iyi olacaktır. Kendine can basabiliyorlar.
Fakat oynamam bunları diyorsan Raze de soloq için güzel olur. Bombot'u ile güzel infolar alabilirsin gireceğin yere.

Ajan seçme menüsünde takım ile iletişimi başlat. Sohbet etmeye çalış. pozitif bir etki ver takıma, herkes ile konuşmaya çalış zaten troll falan varsa kendini belli edecektir.
Eğer kıl olduğun bir adam varsa takımda. (yani konuşmasından tavırlarından hoşlanmadığın biri varsa) direk alt+f4 atıp diğer maça geç.
Takımın 4v1 el kaybetse bile hata yaptılar diye sinirlenme yada laf söyleme. Şahsen böyle adamlar gelince modum direk düşüyor. Unlucky NT de geç.
Hatta takıma kızma olayını Frankfurt'ta vs. yaparsan "Toxic Kid" dedikten sonra direk mute yeme ihtimalin %100 diyebilirim.
Ben ısındıktan sonra 2 maç giriyorum eğer ikisini de kaybettiysem hiç zorlamıyorum. Eğer üst üste mağlubiyetler alıyorsan zorlamanın lüzmu yok çık birkaç saat sonra gir oyuna.

Venom35

80+ Bronze
Kanka bende kız arkadaşımla giriyorum sage alıyo suplıyo ses basınca guard gibi başına dikiliyo 10 yaşındaki belet arkımdan instagram istiyo çıldırıyorum
o durumda bir tık rol yapsan aslında arkadaşının sevgilisiymiş gibi davransan çocuğu biraz azarlasan çocuğun tepkisi ne olur acaba mdfksfms

Top Bottom