Neler Yeni

Valorantta hep kaybediyorum

EDXw

80+
Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil
Q attığın gibi ilerisine geçip bas sonra aşağı düşeceğin vakit havada hemen tekrar q at uçuyosun tabii q yerine başka tuşada atayabilirsin örn: mouse tuşu

Son düzenleme:

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Raze oynarken uçmasında sıkıntı yaşıyorum ama başka sıkıntım yok aimim çok kötü değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aim programı derken anlamadım
Hellian’ınkine benziyor:

1) Binanın arkasındaki parkuru tamamla.

2) Hareketsiz botları Jett ultisiyle (sen koşarak) kafalarından vurmaya çalış, yani vurmayacaksan bile sen koşarken aimin o botun kafasında kalsın ve arada hedef değiş (kafa takibi önemli ölçüde geliştirir)

3) Botlara Flick ve Double-Flick at (boş yerden hızlı refleks ile hs at yani, ve bunu 2 bota aynı anda yapmayı dene.)

4) Bot hareketini açıp, botlar koşarken hs ile tek mermide almaya çalış, sonra yine flick at(bu sefer hareketli botlara) ancak burada spray denemeleri de yapabilirsin.

5) Önce orta modda 30 bottan kesebildiğin kadar kes (20+ olsa senin rankın için iyi), bunu bir-iki kez yap.

6) Zor modda aynısını yap (7-14 arası alırsan iyi sayabilirsin)

7) TP’ye girip zor modda defuse görevini yap (ben: önce sheriff sonra ghost, vandal ve phantom ile yapıp çıkıyorum)

8) Derecesiz gir ya da aimin sıcaksa ranked.

Zırto

80+ Bronze
Birde bir şey sorucam bu yağmacı skinlerini internetten alabiliyormuyum hiç mağazaya gelmiyorda

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
En son çatının köşesine gidebiliyorum, o banka atlayan kedidir :D
Bunu yapabilen bordo bereli ben yaparken ya düşüyorum ya da interneti suriyeden çekiyorum.
Zor geliyorsa kontrollere az da olsa hakimiyetiniz düşük olabilir, bir de ilk seferlerde yapmak zordur.

Mesela ben şu an sadece parkurun sonundaki saat kulesinin havada duran tuğlalarında ufaktan zorlanıyorum, orayı yapamazsanız uçarak geçin.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eren Akgül
Oyunun poligonu ile aim çalışın herkes öyle öneriyor bakmayın aim lab gibi programlara onlar reklam
Unlost DC si var ordan bulabilirsin oynayacak biri
Yabancı server TR den kat kat daha iyi kimse trollemiyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Oyunun poligonu ile aim çalışın herkes öyle öneriyor bakmayın aim lab gibi programlara onlar reklam
Unlost DC si var ordan bulabilirsin oynayacak biri
Yabancı server TR den kat kat daha iyi kimse trollemiyor
Aim-Lab mekanikleri ufaktan farklı, ama hiç yararı yok diyemem:

Reflex geliştirmede ve ufak hedefleri vurmada oldukça ustalaşmanıza yardımcı oluyor, Gold 3- Plat 1 ligi sonrası arkadaşların ufaktan denemesini tavsiye ederim.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Aim-Lab mekanikleri ufaktan farklı, ama hiç yararı yok diyemem:

Reflex geliştirmede ve ufak hedefleri vurmada oldukça ustalaşmanıza yardımcı oluyor, Gold 3- Plat 1 ligi sonrası arkadaşların ufaktan denemesini tavsiye ederim.
Güncel rütbeniz nedir hocam?

EDXw

80+
Zor geliyorsa kontrollere az da olsa hakimiyetiniz düşük olabilir, bir de ilk seferlerde yapmak zordur.

Mesela ben şu an sadece parkurun sonundaki saat kulesinin havada duran tuğlalarında ufaktan zorlanıyorum, orayı yapamazsanız uçarak geçin.
Hele şu en son yama notundan sonra kontrollere olan hakimiyetim 0 vandalla phantomla adam vuramıyorum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
En fazla Silver 2 oldum hiç aim çalışmadan. Sezon sıfırlanmasaydı Gold da olurdum. Aim geliştirmek hızlı sonuç içindir. Oyunu oynaya oynaya aimin gelişir zaten. Troll geliyorsa server değiştir. Önceden ping çok olmadığından Frankfurt serverında oynuyordum trollü bırak hiç konuşmuyorlardı bile.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,544
Üyeler
168,457
Son üye