Q attığın gibi ilerisine geçip bas sonra aşağı düşeceğin vakit havada hemen tekrar q at uçuyosun tabii q yerine başka tuşada atayabilirsin örn: mouse tuşu
2) Hareketsiz botları Jett ultisiyle (sen koşarak) kafalarından vurmaya çalış, yani vurmayacaksan bile sen koşarken aimin o botun kafasında kalsın ve arada hedef değiş (kafa takibi önemli ölçüde geliştirir)
3) Botlara Flick ve Double-Flick at (boş yerden hızlı refleks ile hs at yani, ve bunu 2 bota aynı anda yapmayı dene.)
4) Bot hareketini açıp, botlar koşarken hs ile tek mermide almaya çalış, sonra yine flick at(bu sefer hareketli botlara) ancak burada spray denemeleri de yapabilirsin.
5) Önce orta modda 30 bottan kesebildiğin kadar kes (20+ olsa senin rankın için iyi), bunu bir-iki kez yap.
6) Zor modda aynısını yap (7-14 arası alırsan iyi sayabilirsin)
7) TP’ye girip zor modda defuse görevini yap (ben: önce sheriff sonra ghost, vandal ve phantom ile yapıp çıkıyorum)
Oyunun poligonu ile aim çalışın herkes öyle öneriyor bakmayın aim lab gibi programlara onlar reklam
Unlost DC si var ordan bulabilirsin oynayacak biri
Yabancı server TR den kat kat daha iyi kimse trollemiyor
Oyunun poligonu ile aim çalışın herkes öyle öneriyor bakmayın aim lab gibi programlara onlar reklam
Unlost DC si var ordan bulabilirsin oynayacak biri
Yabancı server TR den kat kat daha iyi kimse trollemiyor
Aim-Lab mekanikleri ufaktan farklı, ama hiç yararı yok diyemem:
Reflex geliştirmede ve ufak hedefleri vurmada oldukça ustalaşmanıza yardımcı oluyor, Gold 3- Plat 1 ligi sonrası arkadaşların ufaktan denemesini tavsiye ederim.
Aim-Lab mekanikleri ufaktan farklı, ama hiç yararı yok diyemem:
Reflex geliştirmede ve ufak hedefleri vurmada oldukça ustalaşmanıza yardımcı oluyor, Gold 3- Plat 1 ligi sonrası arkadaşların ufaktan denemesini tavsiye ederim.
En fazla Silver 2 oldum hiç aim çalışmadan. Sezon sıfırlanmasaydı Gold da olurdum. Aim geliştirmek hızlı sonuç içindir. Oyunu oynaya oynaya aimin gelişir zaten. Troll geliyorsa server değiştir. Önceden ping çok olmadığından Frankfurt serverında oynuyordum trollü bırak hiç konuşmuyorlardı bile.