- Reaksiyon skoru
- 6
hwid ban her şeye atılabilir de dostum sıkıntılı mısın her şeyi gizleyip ilan nonu açık koymuşsun bulunuyor zatenBenim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo oynayabilirmiyim
Düzelttim sağ ol yani ben kendi pc me alıp taksam gene banlı olur muhwid ban her şeye atılabilir de dostum sıkıntılı mısın her şeyi gizleyip ilan nonu açık koymuşsun bulunuyor zaten
hwid ban işlemcideyse olur genelde anakart yada depolamaya ban atıyorlarDüzelttim sağ ol yani ben kendi pc me alıp taksam gene banlı olur mu
İşlemciyede atılıyor yani anladım teşwkkürlerhwid ban işlemcideyse olur genelde anakart yada depolamaya ban atıyorlar
İşlemci mümkün değil. Ama senin için iyi. Pazarlık yapabilirsin. Büyük ihtimalle anakart yada mac ban yemiştir.Benim kendi sistemim var işlemcimi değiştiricem sahibindenden alacağım almak istediğim işlemci sahibi ilana şöyle bir şey yazmış fotoğrafını bıraktım eğer ben bu işlemciyi alsam kendi pc me taksam valo oynayabilirmiyim
fotoya baktınız mı adamın yazdığına ve yani ben o işlemciyi alsam kendi anakartıma taksam sorun olur mu oyuna girmemdeİşlemci banı diye bir şey yok, anakart banıdır o
Adamın anakartı ban yemiştir, işlemciyle alakası yok diye biliyorum bununfotoya baktınız mı adamın yazdığına ve yani ben o işlemciyi alsam kendi anakartıma taksam sorun olur mu oyuna girmemde
Yani ben bu işlemciyi alsam kendi kartıma taksam valorantta sıkıntı yaşarmıyımİşlemci mümkün değil. Ama senin için iyi. Pazarlık yapabilirsin. Büyük ihtimalle anakart yada mac ban yemiştir.
TeşwkkürlerAdamın anakartı ban yemiştir, işlemle alakası yok diye biliyorum bunun
Yani işlemciyi alsam valoda sıkıntı yaşarmıyımanakarta atılır bu banlar