Hamsi ismaH
80+
Arkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
Sadece bir defa ettim yazılıen fazla yarım saatlik bir oyunda bir küfür için 2-3 yıl uğraşıp onlarca para verip davamı açıcak? (Tabi senin ettiğin küfüre,olaya bağlı)
Ama cok kotu hisettiriyo hocam bisey olur mu babam falan ogrenirse mahvolurumBu davacılarda hep dava ediyo ama hayatında bi tane mahkeme süreci olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Hem yazılı hem de çok büyük değilse imkansız
32. Gün Türk solu kavgası geldi aklımaArkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
Edebilir. İnternet ortamında hakaretin cezası para cezası ya da hapis olabilir ama hapis kısa tutulduğu için para cezası olarak ödenebiliyor. Para cezasıda en son 4 bin₺ ydi.Arkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
galiba oyunlarda bu tarz şeyleri yeni yaşıyosunuz evet o his ilk bende de vardı ama imkansız tr de küçük küfür için yılları artı para enayi olması lazım bu yüzden küfür de etmeyin ama bişey olmaz yaniAma cok kotu hisettiriyo hocam bisey olur mu babam falan ogrenirse mahvolurum
en fazla yarım saatlik bir oyunda bir küfür için 2-3 yıl uğraşıp onlarca para verip davamı açıcak? (Tabi senin ettiğin küfüre,olaya bağlı)
Genel olarak çoğu kişi uğraşmaz çünkü dediğin gibi aylar , yıllar sürüyor mahkemeler. Bunun için uğraşmak istemiyor çoğu kişigaliba oyunlarda bu tarz şeyleri yeni yaşıyosunuz evet o his ilk bende de vardı ama imkansız tr de küçük küfür için yılları artı para enayi olması lazım bu yüzden küfür de etmeyin ama bişey olmaz yani