garibim bir şeyler anlatıyor ama açlıktan bunlar pek takmayınŞimdi basirt bir hesaplama yapalım bir rakip bir takım arkadaşını öldürünce beyni ödül mekanizma süresine girer bu süre ortalama 0,6sn'dir takım arkadaşın öldükten sonra senin çıkıp vurma süren 0,2sn sana kalan süre 0,4sn ama sen rakibe sıkınca rakip bu sefer şaşırma mekanizmasına giriyor bi 0,5 sn de bu kadar oldu bize 0,9 sn noob olduğumuz için kafaya değil gövdeye sıktımız için rakip 1,4sn de ölüyor rakibe kalan süre 0,5 bu süre eğer rakip biraz akıllı ise
1 mermi atmaya yeter çok iyi oyuncuysa max 2 mermi eğer kalkanın yoksa ve kafaya sıkarsa çok iyi rakip seni öldürür ama burası düşük lig
Amaaa sonuç = demir 1 ( Neden çünkü takım mal ve taşıyamıyorum )
Dün 42 vurdum ve takımımda ki adam 3 5 arası bir şey vurdu ve kaybettik ben nasıl taşıyayım bu takımı ?
Takım az iyi oynasa olacak daha odin kullanamıyorlar bunlara acilen devletin protez kol vermesi gerekBu kafayla demirin üstüne çıkmaz zor zaten
Ben 42 vuruyorsam o ranka ait değilimdir demektir. takım satmasa 3 4 round daha vardı 50 bile vurabilirdim.Dün 42 vurdum ve takımımda ki adam 3 5 arası bir şey vurdu ve kaybettik ben nasıl taşıyayım bu takımı ?
Aa bu ben. Her maç yüksek vurup kaybediyorum o yüzden bronz 2'deyim. Hakettiğim yer orası değil.Ben 42 vuruyorsam o ranka ait değilimdir demektir. takım satmasa 3 4 round daha vardı 50 bile vurabilirdim.
Demir 1'lerin her zamanki bahanesi: Takım m*l ve taşıyamıyorum. Ben elim bağlı oynasam yine Silver'a çıkarım. Bahane üretmeyin artık.Şimdi basirt bir hesaplama yapalım bir rakip bir takım arkadaşını öldürünce beyni ödül mekanizma süresine girer bu süre ortalama 0,6sn'dir takım arkadaşın öldükten sonra senin çıkıp vurma süren 0,2sn sana kalan süre 0,4sn ama sen rakibe sıkınca rakip bu sefer şaşırma mekanizmasına giriyor bi 0,5 sn de bu kadar oldu bize 0,9 sn noob olduğumuz için kafaya değil gövdeye sıktımız için rakip 1,4sn de ölüyor rakibe kalan süre 0,5 bu süre eğer rakip biraz akıllı ise
1 mermi atmaya yeter çok iyi oyuncuysa max 2 mermi eğer kalkanın yoksa ve kafaya sıkarsa çok iyi rakip seni öldürür ama burası düşük lig
Amaaa sonuç = demir 1 ( Neden çünkü takım mal ve taşıyamıyorum )