Neler Yeni

Valorantta nasıl lig çıkılmaz

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Şimdi basirt bir hesaplama yapalım bir rakip bir takım arkadaşını öldürünce beyni ödül mekanizma süresine girer bu süre ortalama 0,6sn'dir takım arkadaşın öldükten sonra senin çıkıp vurma süren 0,2sn sana kalan süre 0,4sn ama sen rakibe sıkınca rakip bu sefer şaşırma mekanizmasına giriyor bi 0,5 sn de bu kadar oldu bize 0,9 sn noob olduğumuz için kafaya değil gövdeye sıktımız için rakip 1,4sn de ölüyor rakibe kalan süre 0,5 bu süre eğer rakip biraz akıllı ise
1 mermi atmaya yeter çok iyi oyuncuysa max 2 mermi eğer kalkanın yoksa ve kafaya sıkarsa çok iyi rakip seni öldürür ama burası düşük lig

Amaaa sonuç = demir 1 ( Neden çünkü takım mal ve taşıyamıyorum )
240 hz 1 mönitörle phanrtomla gövdeye sıksam ölme ihtimalim var mı ?

CompLexX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Özzaim
Olm şu oyunda nasıl demir olabiliyorsunuz, bu kadar kötü mü bileğiniz

Skyline R34

80+ Bronze
Şimdi basirt bir hesaplama yapalım bir rakip bir takım arkadaşını öldürünce beyni ödül mekanizma süresine girer bu süre ortalama 0,6sn'dir takım arkadaşın öldükten sonra senin çıkıp vurma süren 0,2sn sana kalan süre 0,4sn ama sen rakibe sıkınca rakip bu sefer şaşırma mekanizmasına giriyor bi 0,5 sn de bu kadar oldu bize 0,9 sn noob olduğumuz için kafaya değil gövdeye sıktımız için rakip 1,4sn de ölüyor rakibe kalan süre 0,5 bu süre eğer rakip biraz akıllı ise
1 mermi atmaya yeter çok iyi oyuncuysa max 2 mermi eğer kalkanın yoksa ve kafaya sıkarsa çok iyi rakip seni öldürür ama burası düşük lig

Amaaa sonuç = demir 1 ( Neden çünkü takım mal ve taşıyamıyorum )
bağanelere sığınmayın ben demir 3 den plat 1 2 ye çıktım takımı9 taşırsan çıkarsın

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Oruç kafaya vurmuş hocam 🤣 🤣

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Altın 1-2 arası gidip geliyorum. Kendi ligimde veya daha üst liglerde daha normal oynarken arkadaşımın hesabına falan girdiysem (bronz) bazen taşıyorum veya rahat oynuyorum çünkü bronz elonun yarısı hatta daha fazlası bronz değil buna eminim. Takımın kötüyse ve sen iyiysen taşıma ihtimalin var ama öyle ha deyince her oyun taşınmıyor arkadaşlar her şey aim veya bilek değil gerçekten. Sürekli 1v4-1v5 kalıyorsan maçı kaybetme ihtimalin zaten çok yüksek.

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
demir1 mi kanka ben her el 30-0 gidiyorum takımı her el taşıyan benim yoksa lig atlıyamazsın taşıman gerekiyor

Top Bottom