Neler Yeni

Valorantta nasıl lig çıkılmaz

Jaja50

80+ Silver
Yazık ?D yorum yapıyoruz adam yazık diyor hale bak. Sıfırdan aç hesap kas gene bronz isen bronzu hak ediyosun. Bize de troller geliyoda bronza düşmüyoruz
Biz de mesaj yazıyoruz adam "ağlamayın" diyor hale bak. Dinime küfreden müslüman olsa diye bir söz var bilir misin :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: ync_

UncleDr3w

80+
Helaaaal adam trolleri bile aşıyor bizde ise c yada b ye yardıma gelmyen takım var a da 5 saat pusuyorlar
Valorant LoL gibi bir oyun değil. Takımın öldükçe rakip daha da güçlenmiyor. Her el 2-3 kill alsan (ki demirler daha skill kullanmayı bilmediği için bu çok kolay) takımı taşırsın rahat.

G.P.U

80+ Silver
Valorant LoL gibi bir oyun değil. Takımın öldükçe rakip daha da güçlenmiyor. Her el 2-3 kill alsan (ki demirler daha skill kullanmayı bilmediği için bu çok kolay) takımı taşırsın rahat.
Biliyorum lol de oynadım 5 yıl kadar 1 kişi batırıyor takımı en son gümüş 4 olup bıraktım buradakiler ders almıyor hatalarından 20 kere düzeltebilecekken bunu yapmıyorlar

Mojo jojo

80+ Silver
Şimdi basirt bir hesaplama yapalım bir rakip bir takım arkadaşını öldürünce beyni ödül mekanizma süresine girer bu süre ortalama 0,6sn'dir takım arkadaşın öldükten sonra senin çıkıp vurma süren 0,2sn sana kalan süre 0,4sn ama sen rakibe sıkınca rakip bu sefer şaşırma mekanizmasına giriyor bi 0,5 sn de bu kadar oldu bize 0,9 sn noob olduğumuz için kafaya değil gövdeye sıktımız için rakip 1,4sn de ölüyor rakibe kalan süre 0,5 bu süre eğer rakip biraz akıllı ise
1 mermi atmaya yeter çok iyi oyuncuysa max 2 mermi eğer kalkanın yoksa ve kafaya sıkarsa çok iyi rakip seni öldürür ama burası düşük lig

Amaaa sonuç = demir 1 ( Neden çünkü takım mal ve taşıyamıyorum )
Yani ?

Jaja50

80+ Silver
E binevi öyle ama olmuyor arkadaş. Örneğin şu ss'i bırakayım. Bu ss'de ace atıyorum ve orada konuşan phoenix 0-13 gidiyor bak 0-13 adam kill alamadı.
Ekran_Goruntusu_4.png

UncleDr3w

80+
Biliyorum lol de oynadım 5 yıl kadar 1 kişi batırıyor takımı en son gümüş 4 olup bıraktım buradakiler ders almıyor hatalarından 20 kere düzeltebilecekken bunu yapmıyorlar
Takımı her el 2-3 kill alıp taşıyabilir misin yoksa taşıyamaz mısın? Asıl mesele bu. Demir eloda oynasaydım muhtemelen en az 3 kill alırdım her el. Diğerlerini de takım aldığından alamazdım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bronz 1 olan ben ranked girmeye korkuyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Demir ligde demirlerle oynanmıyor ki geliyor bir Jett çekiyor operatör sonra artık ace'ler, clutch'lar vs anladın orayı. Bu yüzden CS'ye geri döndüm böyleleri yok en azından. Olsa bile CS'yi daha iyi oynuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,112
Üyeler
166,154
Son üye
apocanwq
Top Bottom