ync_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 956
Bronz 2 isen hakediyosun demek ağlamayın artık.Aa bu ben. Her maç yüksek vurup kaybediyorum o yüzden bronz 2'deyim. Hakettiğim yer orası değil.
Bronz 2 isen hakediyosun demek ağlamayın artık.Aa bu ben. Her maç yüksek vurup kaybediyorum o yüzden bronz 2'deyim. Hakettiğim yer orası değil.
Yaa ama cidden mal daha önündeki adama nişan alamıyor reflex 0 1 mermi bile atamıyorlarDemir 1'lerin her zamanki bahanesi: Takım m*l ve taşıyamıyorum.Ben elim bağlı oynasam yine Silver'a çıkarım. Bahane üretmeyin artık.
Bencede benim hesapta "mal" mıknatızı varYeni hesap açın o zaman sıfırdan elo başlangıcı yapın.
Ne bu tavır bu üslub? Naptım ben sana la. Her maç 20-30 vur sonra takımın 7 kill alsın maçları kaybet anlarsın beni. Yazık.Bronz 2 isen hakediyosun demek ağlamayın artık.
E hani sen o ranka ait değilsin ya, çak headshotı geç o zaman. Taşı takımını Reyna alıp.Yaa ama cidden mal daha önündeki adama nişan alamıyor reflex 0 1 mermi bile atamıyorlar
Ülke nüfusu 84-85 Milyon uyandırayımYanii kısacası takım noob ve bu hesaba rağmen çıkamıyorum pusucu oyun tarzına dewam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Naşıl yani 4 saatte 1000 tane 10.000 TL lik pc satıldığı gördüm bu durumda bi fakır benim sanıyordum
OlmuyorE hani sen o ranka ait değilsin ya, çak headshotı geç o zaman. Taşı takımını Reyna alıp.
Yazık ?D yorum yapıyoruz adam yazık diyor hale bak. Sıfırdan aç hesap kas gene bronz isen bronzu hak ediyosun. Bize de troller geliyoda bronza düşmüyoruzNe bu tavır bu üslub? Naptım ben sana la. Her maç 20-30 vur sonra takımın 7 kill alsın maçları kaybet anlarsın beni. Yazık.
Kim alıyor la o zaman amerikada bu kadar satmıyorÜlke nüfusu 84-85 Milyon uyandırayım
Güzel pozisyon al o zaman. Eğer takımını taşıyamıyorsan hakettiğin en fazla Bronz 1.Olmuyorbir başka rakip arkamdan gelip beni öldürüyor
İnsanlar ucuz bir şey görünce atlıyorlar TRde 2. hatta 3.lüğe giden bir 2. dünya ülkesi olmamaızdan kaynaklıKim alıyor la o zaman amerikada bu kadar satmıyor
Helaaaal adam trolleri bile aşıyor bizde ise c yada b ye yardıma gelmyen takım var a da 5 saat pusuyorlarYazık ?D yorum yapıyoruz adam yazık diyor hale bak. Sıfırdan aç hesap kas gene bronz isen bronzu hak ediyosun. Bize de troller geliyoda bronza düşmüyoruz
çok ağladın amaHelaaaal adam trolleri bile aşıyor bizde ise c yada b ye yardıma gelmyen takım var a da 5 saat pusuyorlar
Anladım abiii 1ms monitörüm olsa avlayacam hepsini de işte nasipte varsağğİnsanlar ucuz bir şey görünce atlıyorlar TRde 2. hatta 3.lüğe giden bir 2. dünya ülkesi olmamaızdan kaynaklı