Neler Yeni

Yardım Valorantta pingim çok artıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
Valorantta pingim çok artıyor,evde tek bilgisayarı internete bağlıyorum anca o zaman ping düşük oluyor bazen yine çıkabiliyor o halde bile bu sorunu nasıl çözebilirim?
Screenshot_20210728-205234.png

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Valorantta pingim çok artıyor,evde tek bilgisayarı internete bağlıyorum anca o zaman ping düşük oluyor bazen yine çıkabiliyor o halde bile bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kablolu mu bağlıyorsunuz?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Zayıflama değerleriniz yüksek seviyelerde.
Kablonuzu kontrol etmenizi, ek varsa boncuk konnektörle yenilemenizi öneririm.

Ayrıca modem kaynaklı da olabilir. Sonuçta eski bir modem.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,629
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Valorant'ın kendisin de bir problem olduğunu düşünüyorum çok kişiden sadece bu oyunda ping çıktığını diğer oyunlar da bir şey olmadığını duydum bende de aynı şekilde sadece bu oyun da ping oluyor diğer oyunlar da bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zayıflama değerleriniz yüksek seviyelerde.
Kablonuzu kontrol etmenizi, ek varsa boncuk konnektörle yenilemenizi öneririm.

Ayrıca modem kaynaklı da olabilir. Sonuçta eski bir modem.
Cat 4 kablosunu mu değiştireyim yoksa modeme bağlanan dsl kablosunu mu, modem olarak bana öneride bulunur musun çünkü 1 cihaz bağlı olursa çıkmıyor ping ama 2 3 cihaz daha bağlanırsa hemen artıyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Cat 4 kablosunu mu değiştireyim yoksa modeme bağlanan dsl kablosunu mu
Eğer sitede veya apartmanda oturuyorsanız büyük ihtimalle vestiyerde, daire kapısının yakınlarında veya sigortaların olduğu bölümde bir dolap olur, orada kabloların yönlendirmesi vardır. Eğer öyle bir dolap varsa oradaki kablo bağlantılarını, kabloyu değil bağlantıları yenileyebilirsiniz.
Ayrıca TT ekiplerini arıza kaydı açarak da çağırın kopma nedeniyle, onlar gelip bakarlar zaten.
modem olarak bana öneride bulunur musun çünkü 1 cihaz bağlı olursa çıkmıyor ping ama 2 3 cihaz daha bağlanırsa hemen artıyor
Keenetic Omni DSL önerimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sitede veya apartmanda oturuyorsanız büyük ihtimalle vestiyerde, daire kapısının yakınlarında veya sigortaların olduğu bölümde bir dolap olur, orada kabloların yönlendirmesi vardır. Eğer öyle bir dolap varsa oradaki kablo bağlantılarını, kabloyu değil bağlantıları yenileyebilirsiniz.
Ayrıca TT ekiplerini arıza kaydı açarak da çağırın kopma nedeniyle, onlar gelip bakarlar zaten.

Keenetic Omni DSL önerimdir.
Sitede oturuyorum,girişte hemen solda dolap var birde şunu belirteyim fiber caddeye kadar olduğundan da olabilir belki,birde evde dsl kutusunu çıkarınca orada kablo var bir kere müşteri hizmetlerinden geldiklerinde o kabloları yaptılar ondan yeni bir sıkıntı daha çıkmış olabilir mi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
birde evde dsl kutusunu çıkarınca orada kablo var bir kere müşteri hizmetlerinden geldiklerinde o kabloları yaptılar ondan yeni bir sıkıntı daha çıkmış olabilir mi
Görmeden bilmeden bir şey söylemem doğru olmaz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan Enes Andaç
Sitede oturuyorum,girişte hemen solda dolap var birde şunu belirteyim fiber caddeye kadar olduğundan da olabilir belki,birde evde dsl kutusunu çıkarınca orada kablo var bir kere müşteri hizmetlerinden geldiklerinde o kabloları yaptılar ondan yeni bir sıkıntı daha çıkmış olabilir mi
Altyapı VDSL 2 olduğu olduğu için omni dsl alsam sıkıntı olmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görmeden bilmeden bir şey söylemem doğru olmaz :D
Bnece sıkıntı olmaz çünkü internet kablosunu bi aletle koruyucu taktı sıkıntı modemden olması olağan

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Ilar

80+ Bronze
Ben de de aynı sorun bulunyordu eğer modemini 3 yılı geçmiş bir modem ise değiştirmeniz de bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum ben değiştirdim kablosuz bağlanmama rağmen 7-14 arası ping alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,728
Üyeler
168,184
Son üye
WARLOGS
Top Bottom