Valoranttan 6 Ay Ban Yedim

Oynadığın takım arkadaşın hile olduğu için 6 ay ban yemiş olabilirsin, Riot politikasına göre boost sayılıyor ve 6 ay oyundan uzaklaştırılıyorsunuz. Ticket atarak detayları öğrenebilirsiniz.

nt kanka buda geçer bende 1 yıl yemiştim 7.ayın 31'inde açılacak ama valoyu oynarmıyız orası meçul cs 2 bekliyoruz :D

işte bu yüzden countre sitrike dostlar rakibin dogmamıs sülalesine kadar sövdüğünüzde valve çalışanları türkçe bilmediği için hiçbirşey olmuyor rahatça sinir boşaltımı yapabiliyorsunuz POSADAPĞDASĞPDÖASDASÖDĞADÖĞASPDĞASD

Riot artık tr'deki toxiclerle başa çıkmak için belirli anahtar kelimeleri yazan herkesi banlıyor sanırım :d. Ben valorant oynamıyorum ama lolde sürekli chat banı yemeye başladım. Yıllardır sadece lolde profesyonel sövücüyüm (gerçekten lolde mentalim kötü bu insanlara dayanılmıyor.) ilk defa bu sene chat banı yedim. Banlıyken bile sövmeye çalışıp da sövemiyorum o derece tilt oluyorum bide :d

Böyle saçma kuralları olan ve oyuncuları banlamayı seven bir oyunu halen oynuyorsanız banlanmak istiyorsunuz demektir.

Oynadığın takım arkadaşın hile olduğu için 6 ay ban yemiş olabilirsin, Riot politikasına göre boost sayılıyor ve 6 ay oyundan uzaklaştırılıyorsunuz. Ticket atarak detayları öğrenebilirsiniz.
Neticesine vardığımda tam olarak öyle olduğunu öğrendim, ve ticket attım;
1683126263677.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,132
Üyeler
183,953
Son üye
kyrian
Geri