Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,842
internet kesilmişti hocam açılmadı o zaman bir kez açtırabilmiştimelektrik kesintisi olunca riota ticket at açıyolar![]()
internet kesilmişti hocam açılmadı o zaman bir kez açtırabilmiştimelektrik kesintisi olunca riota ticket at açıyolar![]()
Nerden gorucem bunu
Bende immo 3 um ne ban yedim nede mac bekleme cezası lol de 2m shaco var chat bani bile yemedimdostum immoyum ve daha bi kere bile ban yemedim ağzını fazla açana hakkını da veriyorum siz napıyosunuz anlamıyorum ki
Max cs ci diye yorumladım.Valorant oynadığım en pahalı oyun.
Valoda öyle bişe olsa 150. hesabımı açıyordum şuanvaloyu bilmem de lolde ez yazanları hergün banlatıyorumgünde en az 2 3 leşim var.
Nerden gorucem bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende immo 3 um ne ban yedim nede mac bekleme cezası lol de 2m shaco var chat bani bile yemedim
benide banlasınlarbenim rutin:
çerez ef0rsuz basit k0lay EZZ
Şu Toxic kelimesi ne anlama geliyor? Herkes toksik, toxic diyip duruyor oyun ortamlarında.Hesabım 108 seviye bir defa bile ban yemedim ne sohbet ne de maç bozduğum için asla küfürlü konuşmam ve toxiclik yapmam ama az çok tahmin ediyorum
Neticesine vardığımda tam olarak öyle olduğunu öğrendim, ve ticket attım;Oynadığın takım arkadaşın hile olduğu için 6 ay ban yemiş olabilirsin, Riot politikasına göre boost sayılıyor ve 6 ay oyundan uzaklaştırılıyorsunuz. Ticket atarak detayları öğrenebilirsiniz.
Geçmiş olsun Riot banınızı açmaz 6 ay beklemek zorundasınız, Riot son zamanlarda bu politikalarla saçmalamaya başladı en azından Rank silinme cezası verilebilirdi.Neticesine vardığımda tam olarak öyle olduğunu öğrendim, ve ticket attım;
Alıntıyı görüntüle