ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,851
OlurŞu anda oynamıyorum hcm. Haziranda inşallah. Biz takipleşelim ben direkt size yazarım oynayacağım zaman.![]()
OlurŞu anda oynamıyorum hcm. Haziranda inşallah. Biz takipleşelim ben direkt size yazarım oynayacağım zaman.![]()
Gerçekten yaptın mı eloboost peki, çünkü eğer yaptıysan yapacak bir şey yok bu durumda verilmesi gereken cezayı almışsın. Eğer yanlış cezalandırma ise ticket'a yanıt yoluyla bütün detayları belirt.Hayır 2FA ve SMS Doğrulamam açık hiçbir 3. taraf uygulama ile paylaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
valoyu bıraktığımda 90 saatti cs benim şuan 300 e dayandı hesap 4.5 senelik ama csyi 90 saat oynamıştım pc olmadığından yazında iş bulursam işlemci yükselticemHaziran ayında sadece 10 DK oynadığım CS'ye tekrardan döneceğim.![]()
benide unutmayın
Steam at girelim istersen bugünvaloyu bıraktığımda 90 saatti cs benim şuan 300 e dayandı hesap 4.5 senelik ama csyi 90 saat oynamıştım pc olmadığından yazında iş bulursam işlemci yükselticem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benide unutmayın![]()
891607473 arkadaşlık kodum bu bugün olurmu bilmem ama acile gideceğim burnum muhtemelen kırıldıSteam at girelim istersen bugün![]()
geçmiş olsun dostum891607473 arkadaşlık kodum bu bugün olurmu bilmem ama acile gideceğim burnum muhtemelen kırıldı
sağolun hocamgeçmiş olsun dostum
Geçmiş olsun knk891607473 arkadaşlık kodum bu bugün olurmu bilmem ama acile gideceğim burnum muhtemelen kırıldı
sağolun hocamGeçmiş olsun knk