Yardım Valoranttan Ban yedim

Permanent

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar valorant oynarken bı anda alttan bildirim geldi ve 3 günlük ban yedim. Sesli sohbet ve chat banı yememe rağmen ranked giremiyorum neden? 5 pre girersem girebiliyor muyum yardımcı olursanız sevinirim eskiden takımıma geliyordu bani var gruba gelin diye davet ediyorlardi kafama takıldı tamda Rank atlamama 1 maç kalmıştı

Hayır giremezsin

Merhabalar valorant oynarken bı anda alttan bildirim geldi ve 3 günlük ban yedim. Sesli sohbet ve chat banı yememe rağmen ranked giremiyorum neden? 5 pre girersem girebiliyor muyum yardımcı olursanız sevinirim eskiden takımıma geliyordu bani var gruba gelin diye davet ediyorlardi kafama takıldı tamda Rank atlamama 1 maç kalmıştı

Merhabalar, Sana şunu diyebilirim VALORANT'ın sesli sohbet ve yazılı sohbet yasaklarında dereceli girememenin sebebi (bence) takım arkadaşlarına karşı takımın bilgisini vermeyeceğin içindir büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri