Valoranttan hacklenir miyim?

Reaksiyon skoru
7
Beyler oyuna girdiğimde bir adam tilt olduğu için takıma çağırıp seni hackleyeceğim dedi. Tabii çok inandırıcı gelmedi ama sadece oyun adımı biliyor. İşimi garantiye almak istiyorum çok inandırıcı olmasa da zaten adamı blocklayıp çıktım uğraşmayıp.

Beyler oyuna girdiğimde bir adam tilt olduğu için takıma çağırıp seni hackleyeceğim dedi. Tabii çok inandırıcı gelmedi ama sadece oyun adımı biliyor. İşimi garantiye almak istiyorum çok inandırıcı olmasa da zaten adamı blocklayıp çıktım uğraşmayıp.
güzel korkutmuş sende güzel korkmuşsun :)

sönmez reis gibi akuvak yapar pcyi elinden alır başka bir hack yapamaz

• Beğen
Reaksiyonlar: hoka
Adını soyadını bilmediği taktirde hiçbir şey yapamaz eğer adını soyadını biliyorsa eğer bu 13-15 yaşındaki discord veletlerinin internette orada burada buldukları neredeyse hepsinde virüs barınan ve ismine panel dedikleri çalınan kişisel verilerin bulunduğu veri tabanlarında Adını soyadını aratıp her şeyini bulabilir onun harici dediğim gibi adını soyadını bilmiyorsa hiçbir şey yapamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,055
Üyeler
174,050
Son üye
RikudouSennin
Geri