Neler Yeni

Valoya Yeni başlayan birisinin hesaba para yatırması

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Pandemide THY hissesi 8 lira civarıydı. 200 binlik pedere aldıramadım alırsam uçak düşer para çöp olur dedi. O zaman 1000 liralık almış olsam şuan 25 bin civarı ederdi.
Velhasılkelam oyunda evet bazı itemler güzel gözüküyor bende warzone da aldım 1 tane. Öyle 1-2 parça şey alınabilir ama sürekli para yatırmak saçmalık. Gidin yatırım yapın, düzenli oyuna para yatırmayı geçtim düzenli oyun oynamak bile saçma geliyor artık.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
Pandemide THY hissesi 8 lira civarıydı. 200 binlik pedere aldıramadım alırsam uçak düşer para çöp olur dedi. O zaman 1000 liralık almış olsam şuan 25 bin civarı ederdi.
Velhasılkelam oyunda evet bazı itemler güzel gözüküyor bende warzone da aldım 1 tane. Öyle 1-2 parça şey alınabilir ama sürekli para yatırmak saçmalık. Gidin yatırım yapın, düzenli oyuna para yatırmayı geçtim düzenli oyun oynamak bile saçma geliyor artık.
Ben bu hisse işlerinden hiç anlamam ama şuan daha yaşım 16 mesleği elime alayım asıl yatırımı ozaman yapıcam şimdi biraz hayatın tadını çıkarmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aylık 40 60k arası gelirimiz oluyor artanini hep altına yatırım yaparım

onurben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
onur
o çöp bi oyuna yatırma git yemek falan ye hatta o oyuna yatırcağına dilenciye ver veya cs ye yatır nasıl olsa geri satabiliyorsun

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Eskiden iyiydi de şuan gereksiz pahalı yatırma boşver.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Zamanında 1500-2000TL yatırdım şuan tabii çok daha fazla ediyordur. Net bir şekilde söylüyorum oyuna girip bakmıyorum bile. CS vs olsa anlayabilirim topluluk pazarı vb yerlerden yine paraya dönüştürme şansın var ancak Valorantta bu sadece hesap satışı ile mümkün ve hesap satışı da yasal bir şey değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
valoranta ayrı ayrı hesaplarla toplam 5k üstü yatıran biri olarak söylüyorum aldığın skin 1 hafta sonra hoşuna gitmemeye başlıyor başka skin almak istiyorsun yinede senin kararın

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşla selamlar ben valoya Yeni başladım ve 18 levelim oyun gayet güzel hoşuma gitti oynamak istiyorum ama sade desenler hiç hoşuma gitmiyor sizce para yatırıyımmı mesela bugün marketimde asıl karambit var ama 3350vp çok pahalı gibi bir desen için dünde delipoop Vandal gelmişti 2550vp onu almamıştım sizce yatırıyımmı

Not: babamın yanında meslek öğrenmek için çalıyorum aylık gelirim 5k ama dediğim gibi zaten ailemle kalıyorum bana yetiyor 5k sizce yatırayimmi yoksa altın fln mi aliyim
bu parayı cs ye yatırsan aktlarsın ve nakite çevirirsin

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşla selamlar ben valoya Yeni başladım ve 18 levelim oyun gayet güzel hoşuma gitti oynamak istiyorum ama sade desenler hiç hoşuma gitmiyor sizce para yatırıyımmı mesela bugün marketimde asıl karambit var ama 3350vp çok pahalı gibi bir desen için dünde delipoop Vandal gelmişti 2550vp onu almamıştım sizce yatırıyımmı

Not: babamın yanında meslek öğrenmek için çalıyorum aylık gelirim 5k ama dediğim gibi zaten ailemle kalıyorum bana yetiyor 5k sizce yatırayimmi yoksa altın fln mi aliyim
Yatırma. Oyun 3 sene önce çıktı, betadan beri oynuyorum. O zamandan bu güne bayağı yatırdım. Pişmanlığını yaşıyorum.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
İlla bana bı CS indireceksiniz yani

Neyse bı CS ye bakayım hoşuma giderse ona yatırım hemde parayı nakite çevirebiliyormuşum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Hocam Valo batağına oyunun beta sının 2.günü başlamıştım 1 yıldır hiç oynamıyorum 3-4K yatırmıştım keşke hiç yapmasaydım. Ben kurtuldum kardeşimi kurtarmaya çalışıyorum bence hiç bulaşma. Git CS oyna en azından kasa düşürerek para kazanabiliyorsun. Ona 300 lira ver en geç 1-2 ayda parayı çıkartıyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: egle

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
Peki ben kasa aldım diğelim bir şey çıkmafi zarara mi girerim

Vede yaptırdığım parayı tümüyle alırmiyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Oyunu bırakmamın sebebi oyunda aşırı fazla toxic var sunucu değişse bile aynı durum. Tüm veletler toplanmış insan pick Jett kitleyip 5 kill alıyor. Yüzlerce maç oynadım düzgün takım %5-10 gelmiştir. Neredeyse hiç düellosu oynamadım full takıma destek için oynadım +20 kill aldım hep kaybediyoruz. Düzgün bir anti hile sistemi de yok. Full toxic oyuncular. Brimstone ile 46 kill aldığım maçta bile 11-13 kaybettik

Peki ben kasa aldım diğelim bir şey çıkmafi zarara mi girerim

Vede yaptırdığım parayı tümüyle alırmiyim
Kasa oynadıkça düşüyor. Her Çarşamba yenileniyor droplar haftada 2 eşya düşürme halkın oluyor. Seviye atlayınca anında düşüyor kasaları açma sat ya da beklet sat ben bekletiyorum. Kasaları açarsan çok zarara girersin ve kumar olduğundan haram.

r4NG3r

80+ Silver
1 2 skin alayim yeter diye bir şey olmuyor aldıkça alasın geliyor senin elindeki skin sıkıcı geliyor başka skinler istiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,840
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn