Neler Yeni

Vatan 11.11 indirimleri günlüğü

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Yani devam ediyor 24 kasıma kadar falan ama geri ödemeyi almak için ürünü 29 Ekim ile 10 Kasım arasında almanız gerekiyordu
10 Kasım arasında alması değil de fatura tarihinde en geç 10 Kasım yazması gerekiyordu. 10 Kasım'da alsaydı kargoya 1 gün sonra verileceği için faturada tarih 11 Kasım yazılacaktı dolayısıyla faydalanamayacaktı.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
ben vatan 11.sistemi aldım ama ekran kartı 4060ti 16gb satmak istiyorum direkt iade mi etsem acaba
Yani İade etsen sana paranı verip onu daha pahalıya başkasına satacaklar

Bu yüzden bence aldığın fiyata Satarsan hem para'nı iade etmiş gibi geri alırsın hemde birilerine iyilik yapmış olursun yani sana bir zararı yok ama vatan alırsa 30K'ya falan satacak bu yüzden bence forumdaki birine falan satman daha iyi olur (nakit sat sorun yaşama)

-forumda isteyen çöktü zaten en hızlı tükenen üründü bu yüzden rahat satarsın
(Ryzen 5 7500F-RTX 4060Tİ olan sistem olduğunu varsayıyorum)

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
4060ti 16gb yerine 4070 ya da 4070super alabilirim diye düşündüm 4060ti 16 olması çok işe yarıyor gibi durmadı fiyatını 18 e koymuştum
Bilmiyorum biraz saçmaymış yaptığın açıkçası. Direkt 4070 Super'li sistemi alabilirdin.

Yani İade etsen sana paranı verip onu daha pahalıya başkasına satacaklar

Bu yüzden bence aldığın fiyata Satarsan hem para'nı iade etmiş gibi geri alırsın hemde birilerine iyilik yapmış olursun yani sana bir zararı yok ama vatan alırsa 30K'ya falan satacak bu yüzden bence forumdaki birine falan satman daha iyi olur (nakit sat sorun yaşama)

-forumda isteyen çöktü zaten en hızlı tükenen üründü bu yüzden rahat satarsın
(Ryzen 5 7500F-RTX 4060Tİ olan sistem olduğunu varsayıyorum)
Evet en hızlı biten o idi.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Benim hayalini kurduğum sistemi insanlar satmaya çalışıyor ve bu bana çok koyuyor. 1 yıldır bekliyordum ve kaçırdım inanamıyorum kendime. Hiç aklıma dahi gelmemişti saat 11'i 11 geçe Vatan'ın sistem paylaşacağı. DeFacto'ya falan bakmıştım ne malim ooooy oy

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
10 Kasım arasında alması değil de fatura tarihinde en geç 10 Kasım yazması gerekiyordu. 10 Kasım'da alsaydı kargoya 1 gün sonra verileceği için faturada tarih 11 Kasım yazılacaktı dolayısıyla faydalanamayacaktı.
Benim bildiğim ödeme gerçekleşince otomatik fatura sistem tarafından yazılıyor zaten En azından normalde böyle oluyor ama söz konusu TR olunca bilemedim belkide dediğiniz gibi oluyordur burda

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Benim bildiğim ödeme gerçekleşince otomatik fatura sistem tarafından yazılıyor zaten En azından normalde böyle oluyor ama söz konusu TR olunca bilemedim belkide dediğiniz gibi oluyordur burda
Belki değil, bizzat kendim yaşayan biri olarak öyle olduğunu biliyorum. Hiç mi alışveriş yapmadın daha önce internetten? Bak bakalım mail üzerinden sana gönderilen faturalara kargoya verilen günün mü tarihi yazılı yoksa sipariş verdiğin günün mü? Fatura kargoya verilirken düzenlenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,428
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw