Haftaya yollamaya başlarlar. Ben 22 sinde sipariş verdim. Hala bekliyorum.Satın aldığımız sistemler ne zaman gelir acaba. Ortalama 7-8 iş günü sürüyor diyor kendi web sayfalarında.
Ben de 22'sinde verdim hocam. Kampanya dönemi yığılma olur da 15 gün bekler miyiz acaba diye düşünüyorum.Haftaya yollamaya başlarlar. Ben 22 sinde sipariş verdim. Hala bekliyorum.
Haftaya gönderirler arayıp sordum.Ben de 22'sinde verdim hocam. Kampanya dönemi yığılma olur da 15 gün bekler miyiz acaba diye düşünüyorum.
Tahmini ay sonu yada haziran başı gelir.Ben de 22'sinde verdim hocam. Kampanya dönemi yığılma olur da 15 gün bekler miyiz acaba diye düşünüyorum.
ortalama 4gün kargolarlar 2 günde kargo sürse max 6 günü geçmez. 5günde gelebilirBen de 22'sinde verdim hocam. Kampanya dönemi yığılma olur da 15 gün bekler miyiz acaba diye düşünüyorum.
wifi adaptör almanız gerekiyor ama şansınız varsa önerim ethernet kablosuyla bağlanmanız
Mesaj otomatik birleştirildi:
düz vatandakini 22kya almak daha fiyat performans
wifi adaptör almanız gerekiyor ama şansınız varsa önerim ethernet kablosuyla bağlanmanız
düz vatandakini 22kya almak daha fiyat performans Şuan mönitör almadım evde abimden kalan bi mönitör buldum. Bu mönitör beni kurtarırmı? Yoksa yeni mönitörmü almam lazım https://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vs229ha-full-hd-hdmi-va-monitor.html
olamazUğraş dur ya ***** vatan 1tb ssd seçtim 500gb göndermiş
İlk sistemdede sorun olmuştu buda sorun. yok vatan pişmanlıktır hiç bişe alınmaz
Biosda 500gb gözüken ssd 1tb olamaz değilmi belki bi ayar kapalıdır cart curt