Vatan Bilgisayar arızalı ürün

Reaksiyon skoru
10
Öncelikle iyi forumlar dilerim hepinize. Bundan yaklaşık 3 gün önce Vatan Bilgisayardan asus tuf vg259qr 165hz monitör sipariş etmiştim. Elime bugün ulaştı. Ve taktım kabloları. Ekran geldi ve ekranda hatırı sayılır bir boyutta siyahlık vardı. Yani ekran içten kırılmıştı ve alt çerçevesinde ise yamukluk vardı. Sorum şu bu monitörün stokta olduğu bir Vatan bayisine götürsem değişim veya herhangi bir işlem yapılır mı acaba?
WhatsApp Image 2022-10-15 at 22.07.40.jpeg

Direkt iadeye gönder tamir v.s kabul etme degişim bile isteden 15 gunden fazla sürer
yani şey diyorum aynı monitörün stokta oluğu bir mağazasına götürsem anında değişim yapılır mı veya değişim/iade talebi açılabilir mi oradan. Çünkü stoklarda cok az kaldı o monitörden değişim istiyorum.

hatırı sayılsın hocam bi zahmet bu ne böyle iade edin bence
hocam iade etsemde aynısından alacağım. O yüzden yarın götürüp soracağım direkt yenisini alma durumum oluyorsa. Olmuyorsa iade talebinde bulunacağım ve bi zahmet kabul ederler herhalde. Benden kaynaklı bir sorun olmadığı belli oluyordur herhalde

Direk yenisini vermezler. Teknik servis görüp rapor vermesi lazım ki mağaza yeni ürünü size verebilsin.

Aldığınız kutuda hasar varmıydı

Kutudan hasarlı monitör çıkabiliyor daha önce başıma geldi ama kamera kaydına aldığım için iadesini hemen gerçekleştirdiler, bir sorun yaşamadım. Umarım sende kayıt almışsındır.

Kutudan hasarlı monitör çıkabiliyor daha önce başıma geldi ama kamera kaydına aldığım için iadesini hemen gerçekleştirdiler, bir sorun yaşamadım. Umarım sende kayıt almışsındır.
Ben böyle bir sey olacagi hic aklima gelmedigi icin kayıt almadım.

Açarken video vs çekmediyseniz işiniz biraz zor, özellikle vatan gibi bir marka ile.

Geri