Neler Yeni

VATAN BİLGİSAYAR HARBİ GARİP

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Vatan'dan aldığım monitörü 1 ay önce servise verdim geçen hafta servis vatana değişim formu gönderdik diyor vatan sisteme girilmemiş diyor, bugün 4 farklı yeri aradım sonuç alamadım birbirlerinden haberleri yok. Sizce ne yapmalıyım?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Metehan Akyalı
Vatan'dan aldığım monitörü 1 ay önce servise verdim geçen hafta servis vatana değişim formu gönderdik diyor vatan sisteme girilmemiş diyor, bugün 4 farklı yeri aradım sonuç alamadım birbirlerinden haberleri yok. Sizce ne yapmalıyım?
Vatan abi servisi arayıp ulaşıp doğrusunu öğrenebilir. Gelen kağıt kaybolmuş olabilir.
Bir nüsa isteyip sisteme girilebilir. Sonrasında yeni cihazınıza kavuşabilirsiniz.
Vatan'ın yapması gereken adımlar bunlar, sizin yapmanız gereken de bunları onlara bastıra bastıra söylemeniz, 1 ay olmuş.
Ayrıca 20 iş günü içinde teslim edilmediyse, ürünlerin parasını hesabınıza aktarmak zorundalar (eğer böyle bir isteğiniz olursa).

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi şöyle 10 gündür 2 gün arayla arıyorum hatta ailemi karıştırmam bu işe ama bizzat ailem de görüştü adamlar form bizde gözükmüyor diyor gerçekten çok sinir bozucu
Vatan abi servisi arayıp ulaşıp doğrusunu öğrenebilir. Gelen kağıt kaybolmuş olabilir.
Bir nüsa isteyip sisteme girilebilir. Sonrasında yeni cihazınıza kavuşabilirsiniz.
Vatan'ın yapması gereken adımlar bunlar, sizin yapmanız gereken de bunları onlara bastıra bastıra söylemeniz, 1 ay olmuş.
Ayrıca 20 iş günü içinde teslim edilmediyse, ürünlerin parasını hesabınıza aktarmak zorundalar (eğer böyle bir isteğiniz olursa).

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Emre
Şikayetvar.com a giriyorsun derdini tane tane anlatıyorsun .Tekrar vatandan alışveriş yapmayacağını belirtiyorsun. Eklere faturanı ve ürün servis numaranı yazıyorsun. 3 günde çözülüyor.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Metehan Akyalı
şimdi şöyle 10 gündür 2 gün arayla arıyorum hatta ailemi karıştırmam bu işe ama bizzat ailem de görüştü adamlar form bizde gözükmüyor diyor gerçekten çok sinir bozucu
Yasal hakkınızı kullanabilirsiniz. Para iadesi isteyin daha fazla beklemek istemiyorsanız.
Dediğim gibi 20 iş günü içinde teslim edilmeyen ürünler, eğer firmadan da bir cevap çıkmıyorsa ki çıkmıyor, direk hesabınıza ürüne ödediğiniz tutarı aktarmak zorundalar. Aktarmazlarsa yasal süreçlere başvurabilirsiniz.
Aldığınız iadeyle de farklı bir ürün veya mağazadan aynı ürünü alabilirsiniz.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Vatandakiler görmüyor 2 saat eft yi görememişlerdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,734
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom