Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Mağazadan Alışveriş

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese selamlar. Vatan Bilgisayar mağazadan alışveriş nasıl oluyor? Yani bir sistem toplamak istiyorsunuz fakat o sistemin bazı parçaları yakınınızda olan Vatan Mağazasında yok. O zaman ben o parçaları değiştirmek mi zorundayım? Yoksa olan parçaları yakın mağazadan alıp olmayanları ise çevre mağazalardan mı almalıyım? Ve son olarak ben yakındaki mağazada olmayan parçaları başka Vatan'dan alırsam montajlama yaparlar mı? Teşekkürler.

Komando41.

80+ Silver
bence olan mağzalardan al malzemeleri istediğin pcyi yaparsın montajlama konusunu bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer horasan
Herkese selamlar. Vatan Bilgisayar mağazadan alışveriş nasıl oluyor? Yani bir sistem toplamak istiyorsunuz fakat o sistemin bazı parçaları yakınınızda olan Vatan Mağazasında yok. O zaman ben o parçaları değiştirmek mi zorundayım? Yoksa olan parçaları yakın mağazadan alıp olmayanları ise çevre mağazalardan mı almalıyım? Ve son olarak ben yakındaki mağazada olmayan parçaları başka Vatan'dan alırsam montajlama yaparlar mı? Teşekkürler.
Benim ekran kartı ve ssd yoktu Eskişehir mağazasında. Bir hafta içerisinde getirttiler , montajını ve gereken testlerini yapıp windows 10 kurulumu da yaptılar ricam üzerine.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Diğer vatan subesinden getirtirler.

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ekran kartı ve ssd yoktu Eskişehir mağazasında. Bir hafta içerisinde getirttiler , montajını ve gereken testlerini yapıp windows 10 kurulumu da yaptılar ricam üzerine.
Diğer vatan subesinden getirtirler.
Öncelikle teşekkürler. Ben kdv indirimlerini bekleyeceğim. O yüzden süre kısıtlı olacak. O süre içerisinde getirmezler muhtemelen. Sizce ne yapmalıyım?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Vatana git istediğin parçları söyle eğer kendi şubelerinde yoksa diğer şubelerden hatta başka şehirdeki şubelerden getiriyorlar. ödemesini yapıyorsun diğer şubeden 3 gün içerisinde getirtiyorlar

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatana git istediğin parçları söyle eğer kendi şubelerinde yoksa diğer şubelerden hatta başka şehirdeki şubelerden getiriyorlar. ödemesini yapıyorsun diğer şubeden 3 gün içerisinde getirtiyorlar
Teşekkürler. Peki ben kdv indirimleri varken söylesem ve indirimlerden sonra elime ulaşsa indirimli fiyat üzerinden mi ücreti alırlar?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Teşekkürler. Peki ben kdv indirimleri varken söylesem ve indirimlerden sonra elime ulaşsa indirimli fiyat üzerinden mi ücreti alırlar?
evet indirimli fiyat üzerinden alırsın. Zaten faturanı falan alıyorsun. Ödemeni yapıyorsun. Sonradan bunun parası arttı para ver demezler diyemezler :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Mesala ekran kartını işlemciyi psu yu A bayisinden alırsın diğer parçaları A bayisinde bulamadığın için B mağazasına gidip geri kalan parçalarıda burdan alırsın dahada bulamadın dersek C mağazasına gidersin :)

ahlatliinsan

80+ Bronze
Mesala ekran kartını işlemciyi psu yu A bayisinden alırsın diğer parçaları A bayisinde bulamadığın için B mağazasına gidip geri kalan parçalarıda burdan alırsın dahada bulamadın dersek C mağazasına gidersin :)
Ama öyle montaj ile ilgili problem yaşar mıyım diye merak etmiştim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam