Xelushy
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
tuf için en düşük gördüğüm fiyat https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ing-oc-16gb-gddr6-256bit-amd-ekran-karti.html
herkesin aklında tek parça bu herhalde.bu ram alınır mı?
Crucial Pro OC 32GB (2x16GB) DDR5 600MHz CL36 Soğutuculu PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial Pro OC 32GB (2x16GB) DDR5 600MHz CL36 Soğutuculu PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
evet kaç gündür ram bakıyorum bu fiyata düşen görmedim dahaherkesin aklında tek parça bu herhalde.
Beyaz sisteme leş gibi mi olur. Çok kararsız kaldım ofevet kaç gündür ram bakıyorum bu fiyata düşen görmedim daha
bende beyaz sistem topladım tek eksik parçam bu kaldıBeyaz sisteme leş gibi mi olur. Çok kararsız kaldım of
Micron chip ile geliyor, alınabilir.bu ram alınır mı?
Crucial Pro OC 32GB (2x16GB) DDR5 600MHz CL36 Soğutuculu PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial Pro OC 32GB (2x16GB) DDR5 600MHz CL36 Soğutuculu PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
beyler 5070ti için anakart-psu önerecek var mı? intel işlemci düşünüyorum intel core ultra 7 265kf